Dagboek van een Bedrijfspoedel (Dag X)

Rien ne va plus

Lief Dagboek,

Nou, misschien gaan mijn plannetjes met dat buitenhuis in Israël wat eerder door dan ik verwacht had, daarom hebben we Hero maar weer eens wat in de publiciteit gebracht, zodat hij tzt de zaak kan overnemen. Die islamhysterie begint sowieso uit te werken, en hij kan dan verder als gematigd extreem-rechts of zoiets, als schijnbaar wat toleranter, democratischer figuur dan ik. Toleranter en democratischer! Je lacht je toch helemaal ziek af en toe.

Moet die idioot trouwens wel eens leren zijn mond te houden over zijn hobbies zoals daar zijn het gummiknuppels over iemands rug leggen en het in elkaar laten rossen van vrouwen door de ME, anders gaat dat imago niet werken. Daar blijkt toch net even teveel uit met wie we hier echt te maken hebben en geloof me, dat wil je niet weten.

Toch wel mooi dat die linkse Samsom nu de PvdA gaat leiden, daar kan ik Rutte mooi mee jennen als hij mijn voorstellen onacceptabel vindt. Mag-ie het met Samsom uit zien te zoeken, hahaha! Eens kijken of Rutte dan nog steeds met die grijns rond loopt.

3 gedachten over “Dagboek van een Bedrijfspoedel (Dag X)”

  1. De serie blijft leuk! Eigenlijk kom ik met name hiervoor op krapuul.nl, dus hulde. Volgende keer iets over het islam-boek van onze poedel dat binnenkort verschijnt?

  2. #2, ” Volgende keer iets over het islam-boek van onze poedel dat binnenkort verschijnt?”

    Noemt-ie weer zijn eigen piemel ” het islam”?
    Heeft-ie een hele boek over zijn eigen piemel geschreven?

Reacties zijn gesloten.