6 gedachten over “Daar waar men boeken verbrandt, verbrandt men uiteindelijk ook mensen.”

  1. Het verbranden van de koran is niet doorgegaan (tot teleurstelling van veel fanatiekelingen die anti-anti-islam zijn, en nu dus hun haat elders moeten voeden).
    Echter u moet wel bedenken dat, de afgeblazen verbranding van een boek een reactie was op de niet-afgeblazen verbranding van bijna 4000 totaal onschuldigen.

  2. En wat zou onze janjan in pettto hebbe nvoor de anti-anti-sislamieten over wie hij zo’n haat uitkotst? En geniet hij er van te spuwen op het graf van duizenden, inclusief honderden moslims, die niets meer terug kunnen zeggen op zijn misselijke praatjes?

  3. Wel nee, jan jan! De gekke dominee zat in 2001 nog hoog en droog in Keulen, Germany. Aldaar veroordeeld wegens sektevorming en uitoefening van ongeoorloofde drang (tot echtscheiding bij voorbeeld) op zijn volgelingen. Net zo’n opportunist als Bin Laden, dus. 😮

  4. De meesten van ons hier kan het niks schelen, waarmee iemand in Florida zijn kachel stookt. Maar miljoenen volstrekt onschuldige mensen op hun ziel trappen, daar is geen excuus voor, jan jan.

Reacties zijn gesloten.