Daar hebben we Ayaan Hirsi Ali Magan ook weer!

Net Heintje Davids, gaat weg, o nee, komt toch weer, gaat weer, o nee, roert zich nog een keer. Deze keer vindt ze het nodig om stemming te maken over het strafproces tegen de Grote Blonde Leider. Maar stemming maken kan ze heel goed, deze uitgekookte dame die niet schrikt van een leugentje of manipulatietje als het zo uit komt.

Zelfs aan de andere kant van de grote plas vindt ze dat ze moet roepen dat de vrijheid van meningsuiting in Nederland in het geding is. Laat ze daar nou helemaal gelijk in hebben. Alleen die van Geert loopt echt geen gevaar, wel van mensen die een tegengeluid geven. Daar wordt geen proces over gevoerd, daar rekenen we als kiezers bij de komende Statenverkiezingen in maart 2011 wel mee af.

5 gedachten over “Daar hebben we Ayaan Hirsi Ali Magan ook weer!”

 1. “Hirsi Ali vraagt zich af hoe het mogelijk is dat een beschaafd Europees land een politicus de mond wil snoeren door te dreigen met celstraffen”

  Goh NL een beschaafd Europees land??, nou daar heb toch m’n twijfels over gezien de verkiezingswinst v.d. PVV.
  In NL is bijv. ‘hatespeech’ richting een groep mensen vanwege een kenmerk als ras, etniciteit, religie, handicap etc. strafbaar gesteld, dat is een wettelijke uitzondering op de vrijheid van meningsuiting. Iedereen is gebonden aan de wet, ook smerige extreemrechtse politici als Wilders.
  Als politicus mag hij immers in het parlement roepen wat hij wilt omdat hij daar immuniteit gniet, voor openbare uitlatingen gedaan buiten het parlement geniet hij geen immuniteit en kan hij dan ook daarvoor vervolgd worden.

 2. Zelfs haar voormalige fanclub neemt Hirsi Ali al lang niet meer serieus. Gewoon negeren, die handel.

 3. Daar wordt Hirsi Ali voor betaald door de US neocon-denktank AEI, dunkt me. Zo voorspelde ik vorig jaar al dat zogauw het kabinet zou vallen, zij vóór de verkiezingen weer ruimschoots in beeld zou kopen met haar gezuig, en ja hoor…

 4. weinig mensen krijgen het voor elkaar om hun natte dromen tot nieuws te laten maken , Ayaaan droomt van rellen tussen PVV en Moslims en is nieuws … knap hoor ….

 5. Is er ook maar een persoon echt serieus geïnteresseerd in de uitkomst van dat proces?
  Gaat er ook maar één moslim straks de straat op?
  Er stonden vorige week welgeteld TIEN demonstranten voor de deur van de rechtbank aan de Parnassusweg.
  Brede volkswoede, het Malieveld en het Museumplein vol Mocro bontkraagjes? Rellen? Uit de rails gejonaste trams door het oudlinkse volksdeel?
  Nah.
  Ayaan dinges moet zich af en toe in de kijker spelen van haar werkgever, die wil dat ze wat doet voor de kost, en een aantal mensen denkt dat wat zij te zeggen heeft interessant is. De opiniepagina van de Wall Street Journal wordt beschouwd als het bejaardentehuis van de uitgerangeerden.

Reacties zijn gesloten.