D66-lid belangrijkste vrouw in leven Mark Rutte

Het staat in NRC Handelsblad, dus het is serieus: Kajsa Ollongren (44) is de belangrijkste vrouw in het leven van Mark Rutte.

Ze is als hoogste ambtenaar van Nederland de voornaamste adviseur van de minister-president.

Haar invloed is groot, aan de zijde van de minister-president. Kajsa Ollongren stond in 2006 nummer 5 op de lijst van D66, maar de partij haalde toen maar drie zetels en daardoor zocht ze een andere carrière.
Zie ook Femke Halsema.

11 gedachten over “D66-lid belangrijkste vrouw in leven Mark Rutte”

 1. Ow, ow ow, als zijn moedertjelief dit maar niet leest, want dan wast ze zijn broekjes niet meer en strijkt ze zijn overhemdjes niet meer want ze wil geen andere vrouw in Markjes broeken zien.

  Die Rutte spoort toch niet? Dat rare grijnzende smoel van hem, -hoe ernstig zijn boodschap ook is-, dan ben je toch niet helemaal lekker?
  Zal blij zijn als ze opgedonderd zijn, en ook geen Cohen na hem. De spoeling is wel dun geworden, wie blijft er eigenlijk over, Pechtold? Dat is ook al niet veel soeps voor de sociale zaak.
  Jeetje, ik ga me volvreten aan gebak.

 2. maar de partij haalde toen maar drie zetels en daardoor zocht ze een andere carrière.
  Zie ook Femke Halsema.

  Zoals het daar lijkt te staan, bedoel je het wellicht niet, of misschien toch? 😀

 3. Ik hoop voor Kajsa Ollongren dat ze wel haar partijlidmaatschap heeft opgezegd en en dat ze geen dubbel paspoort heeft (Ollongren?). En dat ze (onder Balkenende?) zoveel “informatie” aan Femke heeft doorgegeven bij de formatiebesprekingen, komt in de ogen van Wilders en zijn tuigdorp ook neer op hoogverraad.

 4. Uit het Historisch Archief, editie augustus 2061:

  “2. Deelt de minister mijn mening dat anderhalf miljoen kiezers worden geschoffeerd en vernederd door de toewijzing van een dergelijk hoge positie aan een prominent lid van een Mohammed-minnende dhimmi-partij die, naast een schandalig onevenredige hoge invloed op de Nederlandse rechtspraak, als hoofddoel het continu demoniseren en verketteren van de democratisch gekozen vertegenwoordigers van de eerder genoemde anderhalf miljoen hardwerkende Nederlandse kiezers heeft? Zo neen, waarom niet?” (Kamervragen, ±2011, vraagsteller onbekend, mogelijk SGP of Lijst Brinkman)

 5. @6: Dit heeft waarschijnlijk te maken met de systeemwijde servercrash toen de Nederlandse overheid overschakelde op Windows 33. Veel artikelen van voor de jaren 30 zijn daardoor verminkt geraakt, o.a. bijna alle documentatie over het Klimaatproces van 2028, waar de hoofdredacteuren van Elsevier en de Telegraaf langdurige straffen kregen opgelegd wegens hun aandeel in de media-manipulatie die leidde tot het te laat versterken van de dijken rond Amersfoort aan Zee.

 6. Vertaling van Falsema’s twietje ” Beste Mark , Kijk eens hoe postief ik ben over je assistente , da’s toch wel een staatssecretriaatje waard in Rutte 2 ?? ( VVD ; Glibberaal , D’66 P.vd A ( lijsttrekker Plasterk )

Reacties zijn gesloten.