Custers’ NVU gaat Ede redden!

Vandaag is Ede vereerd met een bezoek van de NVU, 80 mensen vonden het nodig om hun zwarte gedachtegoed uit te dragen. Uiteraard tégen de buitenlanders, met name de Marokkanen.

Kan alleen maar meewarig kijken naar zo’n triest groepje ontevreden, bange mensen. Verder vind ik het geweldig dat er verder geen rellen zijn geweest, complimenten voor de moslimgemeenschap in Ede en omgeving. Misschien toch beter geïntegreerd dan altijd wordt beweerd?

5 gedachten over “Custers’ NVU gaat Ede redden!”

 1. Ik vind nog steeds dat de Nederlandse staat te vriendelijk en zacht opereert tegen een extreem-rechtse partij/groep die op etnische zuivering van Nederland is. Een en ander tegen het achtergrond van acties in het buitenland waar Nederland in oorlogshandelingen betrokken is geweest tegen mogelijke etnische zuiveringen elders.

  Ook niet vergeten dat in Nederland is de Internationale Tribunaal huisvest.

 2. Ik vind het zelf best jammer dat dit Nazi tuig niet gewoon door de Anti-fascisten in elkaar is geslagen.

 3. De NVU zijn Nazi’s. Dat is algemeen bekend. Waarom krijgen die eikels toestemming om demonstraties te houden? Nazi-bewegingen zijn per definitie misdadig.

 4. Genocide is namelijk een kernwaarde van het Nazisme. Nazistische bewegingen roepen dus per definitie op tot massamoord. Dat valt niet onder vrije meningsuiting.

 5. Sofia van der Linde Schreef:

  De NVU zijn Nazi’s. Dat is algemeen bekend. Waarom krijgen die eikels toestemming om demonstraties te houden? Nazi-bewegingen zijn per definitie misdadig.

  Helemaal met je eens Sofia. Daarom vind ik het Duitse voorbeeld relevanter – mensen gaan graag in handgemeen met de nazi’s want ze geven daarmee blijk dat ze over dit deel van hun geschiedenis over zijn.
  Wij daartegen moeten het nu nog elke dag beleven.

  De Duitse Anti-Nazi demonstranten komen vanuit alle uithoeken van het land om de nazi’s aan de tand te voelen. Niks meewerkende burgemeesters en politiechefs.

Reacties zijn gesloten.