Corstens spreekt en hopla Geert Wilders twittert weer

Geertje kan het niet laten, president van de Hoge Raad Geert Corstens zegt dat Geertje zich moet gedragen als politicus en hopla, twitteren maar weer. Hij moet en zal het laatste woord hebben en hij moet en hij zal gelijk krijgen. Hij mag alles en een ander mag niets. Dat is Geertjes filosofie, fijn voor Nederland. Even voor de goede orde, Schalken en Moors zijn niet de fout ingegaan. Dat is geen feit. Moors en de rest is gewraakt omdat er een schijn van….. mogelijk was. Geen vaststaand feit. Schalken heeft volgens mij niets fout gedaan, hij was op een etentje waar een getuige voor Wilders ook was, deze getuige is niet weggegaan, hij is zelf gebleven en heeft deze wetenschap een half jaar geheim gehouden. Het zou goed zijn als Geertje zich eens aan de feiten ging houden. Maar ja, dan is hij snel uitgepraat.

5 gedachten over “Corstens spreekt en hopla Geert Wilders twittert weer”

 1. Schalken en Moors zijn wel degelijk aantoonbaar de fout ingegaan. Moors door de schijn te wekken dat…. en Schalken door een controversiële beslissing van de rechtbank Adam te verdedigen (nl. het OM tegen haar zin in te dwingen tot vervolging over te gaan) tegenover een getuige van de verdediging. En dan mag je inderdaad van zo’n hoge pief meer verwachten dan van de getuige, wat voor vervelend, arrogant manipulatief mannetje dat ook mag zijn.

  Zeer laakbaar en zeer dom en koren op de molen van Wilders. De tijd dat heel Nederland alle fouten tov iemand als Wilders wel wil gedogen omdat toch niemand hem moet zijn voorbij. Geeft te denken hoe het er vroeger aan toegegaan is (zeg maar ten tijde van Janmaat). Het eigen straatje schoon proberen te houden is blijkbaar steeds belangrijker dan werkelijk als een onafhankelijke rots in de branding te staan.

  En voordat iedereen hier weer begint te mekkeren: ik moet niks van Wilders of zijn PVV hebben en zijn politiek bevalt me ook totaal niet. Maar de rechtbank zou zijn tegenstander niet moeten zijn, en zo profileren ze zich wel degelijk, keer op keer. En dat is DOM en Wilders en Moszko zouden gek zijn als ze van die dommigheden geen gebruik zouden maken. En iedereen weet dat Wilders in iedere uitspraak wel een hyperbool stopt. Maar ook zijn tegenstanders kunnen het geen enkele keer opbrengen dit te negeren en gewoon te laten zien dat de Nederlandse rechtsstaat wordt opgehouden door de beste jongetjes en meisjes van de klas. En niet door een stel politiek gevoelige lange tenen.

 2. #2 Tja wie geeft nou Mosko open doel?
  Stelletje sukkels , neemt niet weg dat dit de beste jongens en meisjes van de klas kunnen zijn, sukkels om er regelrecht in te trappen Hans Jansen op verzoek van Mosko ter plekke niet te wilen horen.
  Volgende keer beter en goed gezegd, eigenwijze tenen hoe dan ook binnen houden voor de volgende media rit en voor wat daar betere rechters en college zou komen te zitten.
  Ik ben er van overtuigd dat Wilders er niet zonder kleerscheuren vanaf kan komen, vandaar misschien ook de sukkelige arrogantie?
  Dit gezien ERVM, zaak Daniel Feret en Neerlands imago ERVM hoog te hebben.
  Mijn vraagteken ligt vooral bij de timing van Hans Jansen als zeer diffuus onderdeel van het geheel.
  Volgende keer beter als ere herstel, hopen op zeg maar !

 3. Moors heeft zich teveel het soort rechter getoond dat de PVV-aanhang veracht, eentje die ook het verhaal van de aangeklaagde meeneemt in de overwegingen. Deze rechter zou vooringenomen zijn geweest als hij de zaak was ingegaan door Wilders al op voorhand te behandelen als een gevaarlijke haatzaaiende Napoleon. Nu is hij de zaak ingegaan als ware het een zaak over vrijheid van meningsuiting waarin een respectabel politicus zijn standpunt zou uiteenzetten. De rechters hebben nu kunnen ervaren dat de haat ook hun kant op wordt gezaaid.

 4. Pingback: We failed miserably | Krapuul

Reacties zijn gesloten.