Het constante falen van dictatortje Wilders

Kenmerk van dictators is dat ze hun eigen falen proberen te verdoezelen door afleidingsmanoeuvres te starten. Dit begint meestal als zelfs de kring van getrouwen rondom de alleenheerser begint af te haken. Voorbeelden in de geschiedenis te over. Zo viel Idi Amin aan het einde van zijn bewind Tanzania binnen, Pol Pot Vietnam en toen Argentinië een niet op te lossen puinhoop was en de bevolking begon te morren besloot Videla de Falklandeilanden te bezetten, wat hem op een rampzalig verlopende oorlog met Engeland kwam te staan. Dit zijn altijd de laatste stuiptrekkingen van de alleenheersers.

De film
Overal leidt de film Innocence of Muslims tot ellende, moorden en geweld. De film is hier ook voor bedoeld. Ik zal er niet verder op ingaan, want in een eerder blog op Krapuul werd al zeer goed ingegaan over het hoe en waarom van deze film. Dat Wilders deze film linkt op zijn site om zogenaamd de vrijheid van meningsuiting te verdedigen is natuurlijk het zoveelste flauwekulargument dat we van deze charlatan horen.

Het moet voor Wilders toch een gruwel zijn dat een flutfilmpje, gemaakt door een anonieme en waarschijnlijk hevig verwarde malloot, wel bereikt wat Fitna niet heeft bereikt. Ik kan me voorstellen dat je dan stevig baalt. Toch kwamen de film en de rellen die erop volgden net op tijd voor onze mislukte minidictator. Door het filmpje op zijn eigen site te plaatsen, kan hij toch een graantje proberen mee te pikken en heeft hij meteen een schitterende afleidingsmanoeuvre om zijn eigen verkiezingsfalen te verdoezelen.

Verdedigen van de vrijheid van meningsuiting. Dat gelooft het kleine kringetje van trouw gebleven zotten van de PVV-fractie misschien, maar daarbuiten echt niemand. Of je moet van de pot gerukt zijn natuurlijk. Hoe haal je het in je hoofd!

Nu kan je je natuurlijk af gaan vragen, wat er in het hoofd van Geert omgaat. Heeft hij Nederland nog niet genoeg schade berokkend? Hij ziet nu wat er kan gebeuren als je je onverantwoordelijk gedraagt. Maar het lijkt wel of hij het leuk vindt als er steden branden en dat er doden vallen. Misschien wil hij wraak nemen op Nederland. Ten slotte zijn velen tot inkeer gekomen en zien zij dat het zijn ultieme doel is om Nederland naar de rand van de afgrond te brengen. Natuurlijk zal ook deze zoveelste poging mislukken. Zoals alles vroeg of laat mislukt wat onze nationale faalhaas aanraakt.

TBS
Mijn eerste reactie is dat we hem nu eindelijk eens op moeten pakken en TBS moeten geven. Tenslotte houden ze je ook een jaar vast als je een waxinelichtjeshouder naar de Gouden Koets gooit, iets wat me veel minder gevaarlijk lijkt. Aan de andere kant zal de actie van Wilders gelukkig ongeveer net zoveel schade aanrichten. Dit is echter niet de verdienste van Wilders, maar vooral  van het islamitische deel van de inwoners van Nederland die zich door niemand laten opnaaien en daarmee laten zien dat ze vele malen meer voor Nederland betekenen dan de PVV ooit zal doen.

Maar ik denk dat we er gewoon doorheen moeten. Het is niet anders. Het zijn de laatste stuiptrekkingen van iemand die een schande voor Nederland was, maar over enkele jaren net als boer Koekoek alleen nog een meewarige glimlach op het gezicht zal veroorzaken.

10 gedachten over “Het constante falen van dictatortje Wilders”

 1. TBS?
  En wat voor zijn volgelingen dan die de merendeel in het vuur stappen voor hem, tenzij ze niet met Saloonsocialist op een verjaardag samen zingen?

  In plaats van TBS zou je vriendje Rutte moeten vragen wat moet-ie nu weer nadat hij Wilders toen verliefd zat te omarmen toen ze in het Cathuis waren (foto in Gelderlander van afgelopen vrijdag).

  Foto van de ware liefde, hoewel tijdens deze acte zit Wilders met zijn handen in zijn broekzak.

 2. “Het zijn de laatste stuiptrekkingen van iemand die een schande voor Nederland was, maar over enkele jaren net als boer Koekoek alleen nog een meewarige glimlach op het gezicht zal veroorzaken. ”

  Vooral dat laatste heeft mij enorm aan de gang gehouden. Hij moest gewoon de nieuwe boer Koekoek worden. Hoewel, misschien is het wel een belediging voor de man (boer Koekoek).

 3. Begrijp ik het goed dat je als reactie op dit filmpje beter een ambassadeur kan vermoorden dan er naar te linken op je website?

  Naar dit filmpje linken is net zo’n standaard-reflex als oproepen tot massaal en eventueel gewelddadig protest. Weinig volwassen, en nauwelijks een argument te bekennen. Maar als ik nu moet kiezen…

 4. @6 Je probeert met alle moeite van een Non-onderwerp hier een onderwerp te maken hé , of je hebt nog nooit van Google translate gehoord ??

 5. @4 ach ja een dooie Ambassadeur , süüüüüüüper belangrijk natuurlijk , Collateral damage zullen we maar zeggen toch ?? Raar trouwens dat iedereen zo over de rooie is van het doden van 3 vertegenwoordigers van de CIA , pardon USA , maar over door dezelfde groep Salafisten vermoordde Soefies en het vernietigen van hun centra , nog de week ervoor ,daar zweeg men over , haalde zelfs de Nederlandse Pers niet , want je zal eens wat comentaar hebben op de fundies die het westen gebruikt heeft om Khadaffi door een tam regime te vervangen …

 6. dank voor de tip Al. Er staat een ster wordt geboren. Het lijkt me dat Moslims hier toch wel de humor van kunnen inzien.
  Chatlie Hebdo een links blad verdient hierbij onze steun mochten ze weer eens bedreigt worden daar salafistische
  randdebielen

Reacties zijn gesloten.