Comazuipen

De politiek is druk met hun eigen dingetje doen maar “de jeugd van tegenwoordig” heeft wel wat anders te doen. De jongste comazuiper van Nederland is tien.

 Op een filmpje op You Tube meer verontrustend nieuws.

Sommige PVV’ers zijn nou ook niet bepaald een lichtend voorbeeld maar die hadden het toch steeds over die “achterlijke woestijnideologie”, laat deze ideologie nou net even het toenemend verschijnsel van het comazuipen verbieden.

3 gedachten over “Comazuipen”

 1. Goed punt. Zeg ik ook steeds: Wàt je moslems ook aan kan wrijven, niet dat ze zich klèm zuipen!
  Hun verstand blijft helder en schèrp! Best bedreigend voor angstig rechts natuurlijk, naarmate de pubercomazuipers op het calvinistische platteland alsmaar debieler worden.

  Daarom is die PVV middels Wilders ook zo fanatiek op Joppie Cohen. Als hij bier had gedronken ipv. thee, had hij veel minder moeite hoeven doen om te déugen.

 2. #1 :D!
  Er is nog een ander verstandig idee waarmee de Profeet zijn tijd ver vooruit was: Verbod op speculatie, dus alleen investeren in concrete zaken (grond, gebouwen, goederen, enz.) en dus NIET in derivaten of hedgefunds. Daarom zijn Banken die aan “Islamitisch Bankieren” doen zo goed uit de laatste kredietcrisissen naar buiten gekomen. Je hoeft trouwens niet moslim te zijn om op een dergelijke manier te bankieren. Triodos doet dat feitelijk ook vanuit een Steineriaanse ideologie. Trouwens, in de Middeleeuwen verbood de RK Kerk ook “woekeren”. Maar die regel werd alleen streng toegepast op Joden. Net als het huidige Saudi-vorstenhuis heden ten dage, ontdoken de Christenen van die tijd het anti-woekergebod vrijwel openlijk.

 3. #2 Precies. Geen woekerwinsten. Lijkt me de reden dat Turkije er economisch veel beter voorstaat dan menig EU-land zodat ze wel blij mogen zijn er niet bij te horen.
  Van Wilders mochten ze er niet bij maar als ze het beter doen zal het ook wel weer niet goed zijn, gaan Henk & Ingrid jaloers klagen bij hun Meester.

Reacties zijn gesloten.