19 gedachten over “Cohen zijn kop eraf schieten”

 1. De uitspraak is veel erger en zou moeten leiden tot onmiddellijke ontslag van de betrokken “beveiliger” want zijn beroep impliceert ook dat hij gewapend rondloopt?

  “”Ik haat die linkse figuren. Die Marijnissen zou ik zo z’n kop eraf willen schieten, die bloedhond. Dat is hetzelfde met die Cohen. (–) ”

  Of is het beter dat we hier Pyt van Galiën oproepen dat ie deze fascist achter de tralies plaatst?

 2. Maar complimenten voor de presentator die de man tot het einde toe als voor verbetering vatbaar medemens blijft toespreken.

 3. @ meharis:

  Wel jammer dat de interviewer de positieve ervaringen van de man over zijn hoop marokkaanse collega’s dei goed nederlands spreken heeft laten liggen,

 4. Ik heb dit soort collegaas gehad in de beveiliging “maar dat geldt niet voor jouw is de standaard afzwakker aan het eind van een racistische tirade .. Maar ik dien tegenwoordige gewoon een klacht hogerop in .. dat helpt bij mijn baas echt …

 5. Gelukkig heeft de beveiligingsbranche nog een soort gedragscode hoe een beveiliger zich hoort te
  gedragen. Een beveiliger hoort het visitekaartje te zijn van zijn bedrijf en zijn bedrijf met correct omgangsvormen te vertegenwoordigen. Daar hoort onbeschoft, racistische, sexistische taal niet bij. Tegenwoordig werken er een hoop allochtonen in de beveiliging en ik zou zeggen als deze mallot je collega is dit niet accepteren en bij de leiding aankaarten.
  Een beveiliger die zich niet weet te gedragen en zijn emotie’s niet in de hand heeft is naar mijn mening niet echt geschikt voor dat vak. Ik zeg altijd: Het is een snelle en relatief makkelijke opleiding om een beveiliger te worden, maar een echte goede beveiliger dat wordt je niet alleen met het afronden van de opleiding. Daar is ervaring, mensenkennis, goede beheersing van je emotie’s en goede omgangsvormen voor nodig.

 6. oh ik had de verkeerde gereplied…sorry

  @Al B. Een bizar verschijnsel dat de goede collega dan gezien wordt als de uitzondering en niet als de norm. Ik ken dergeljike mensen ook. Klacht indienen lijkt me een goed idee…. hoop dat je laatste zin niet cynisch is bedoeld.

 7. Je komt de doodschieters en doodtrappers overal tegen, niet alleen in de beveiliging. Met sommige aanhangers van de PVV valt best te praten – en dat moeten we ook doen – maar dit is het soort lui waaruit de SA gerecruteerd werd (Godwinnetje).

 8. Echt superbijzonder vind ik de standpunten van deze man niet. Als er echt vrijheid van meningsuiting zou zijn zou je dit soort verhalen de gehele dag door kunnen lezen/horen.

 9. Ja….”Het spijt me verschrikkelijk, maar zo denk ik erover”
  maar spijt zou inhouden dat je in het vervolg anders wil doen.
  Bijzonder is dat deze standpunten nu, normaal als ze zijn, worden uitgedragen door een normale politieke partij.
  spijt hoeft dus ook niet meer.

 10. De man klaagt steen en been over de slechte beheersing van het Nederlands door allochtonen. Eerlijk gezegd vind ik de beheersing van zijn Nederlandse taal zeer laag. Wellicht verstandig om het idee aan te dragen om ook de inburgering bij bepaalde delen van de autochtone bevolking te laten geschieden? Een cursus Nederlandse taal en grammatica en hoe te gedragen als fatsoenlijk burger in de samenleving.
  Die man klaagt ook over de criminaliteit die hij mee maakt als beveiliger. Maar beste man dat is toch jouw taak om over de veiligheid en eigendommen van klanten en opdrachtgevers te waken? Zonder onveiligheidsgevoelens geen werk en zat je waarschijnlijk achter de geraniums met in je bruin-gele vingers een slechtgedraaide zware shaggie het vrouwtje lastig te vallen met wat er allemaal mis is in Nederland. Want als ik hem zo hoor dan heeft hij niet echt plezier in zijn werk en zit daar bij gebrek aan beter. En volgens mij valt het wel allemaal wel mee met die criminaliteit. Meestal als er dan toch een calamiteit zich voordoet dan krijgt een beveiliger te maken met baldadig gedrag door opgeschoten puberale knullen en boze mensen bij openbare instellingen. Ik denk niet dat de gemiddelde beveiliger te maken krijgt met spectaculaire zaken zoals branden, terroristische aanslagen en overvallen. En deze man lijkt mij ook iemand die gerust in zijn vrije tijd een collegabeveiliger zou bedreigen als iets hem niet zint of als hij meent dat hem tekort is gedaan.

 11. Aziz Schreef:

  De man klaagt steen en been over de slechte beheersing van het Nederlands door allochtonen

  Dit is een typisch rechts/rechts-extremistisch populistisch praatje waarbij specifiek doel is de allochtonen negatief te beschilderen om vervolgens dit tegen hun te gaan gebruiken.

  De waarheid is dat er een legio analphabete autochtonen zijn die door familie leden allerlei documenten laten invullen, want zelf kunnen ze dat niet. Niets mis mee totdat je ontdekt dat dit feit stelselmatig wordt verzwegen en als je je vervolgens gaat afvragen over het waarom begin je weer een facette van de xenofobie in onze maatschappij te ontdekken.

  Aziz heeft gelijk dat inburgering zou democratisch moeten zijn en niet een straf alleen tegen buitenlanders gericht.

  Om niet te spreken over de streektalen waar je gewoon moet twee autochtonen tegen elkaar plaatsen en ik heb het zelf meegemaakt dat ze elkaar gewoon niet begrijpen.

  Dus mijn conclusie voor de bewaker is: “Opzouten man!” (en aangifte doen want deze keer zal zijn – “de kogel kwam van de bewaker”)

 12. Wat is goed Nederlands eigenlijk? Ik woon in de buurt van Haarlem waar het ABN gesproken wordt. Maar als je dus hier in omgeving bepaalde opmerkingen en uitspraken meeneemt, dan is het ook niet goed.
  Hier heb je b.v. dat de oude wijkers het over Heemsgerrekurs hebben, terwijl in gewoon Nederlandser Heemskerkers mee worden bedoeld. Het dorp naast ons dus. Ook heb je ; ‘we kommen wel een keer langs? Of ik mag graag…handwerken. Dan hebben we het nog niet over plat haags, of het dialect dat gesproken wordt.

 13. Meharis schreef:
  “Wat is goed Nederlands eigenlijk? Ik woon in de buurt van Haarlem waar het ABN gesproken wordt. Maar als je dus hier in omgeving bepaalde opmerkingen en uitspraken meeneemt, dan is het ook niet goed.”

  Het is geen verwijt aan mensen die het Nederlands niet goed beheersen, maar mijn opmerking dient slechts als een spiegel aan de xenofoben die zich van deze frase gebruiken maken als een stok om allochtonen mee aan te vallen. Irritant wordt het als iemand zelf zeer gebrekkig Nederlands spreekt, schrijft tot aan het analfabetisme toe (schrik niet hoorde dat er 1 miljoen analfabeten hier in Nederland zijn) deze bewering gebruikt. Verder petje af voor de analfabeten die hun schaamte overwinnen en alsnog er iets aan gaan doen om Nederlands te leren lezen, spreken en schrijven.
  Ik sluit me verder bij Nexus aan en kan me goed vnden in zijn standpunt. Want zoals ooit iemand opmerkte: “Een rijke ortodoxe Saoedische sjeik, Jood of traditionele Japanner en zijn megaconcern hier vestigd heeft geen integratieprobleem, maar wel de hier al jaren wonende allochtoon uit de derde wereld en hier ook voor de struggle for life naar toe is gekomen en de struggle for life her verder door gaat.
  Een paar jaar geleden bezocht een uit Saoedie-Arabie gekomen Saoedische vertegenwoordiger het in Nederland gevestigde Saoedische petro-chemische bedrijf SABIC en stoorde zich aan de naaktfoto’s op de werkplek waarna hij spontaan begon de foto’s van de muur begon te scheuren. Zou een eenvoudige allochtoon die hier al jaren woont dit zelfde hebben gedaan dan zou er een nationale rel zijn ontstaan en stonden de sociologen, arabisten en weet ik niet welke pseudointellectueel dan ook op de Nederlandse televisie breed uit te leggen dat dit een intolerante uiting is van de islam en dat moslims eigenlijk nooit seksueel volwassen zijn geworden (Vraag me af of het volwassen is om naaktfoto’s, maar dat is weer een andere discussie).
  Hetzelfde voorbeeld zag ik in de jaren negentig toen de Saoedische regering Engeland dreigde met niet meer Engelse producten te kopen zolang zij een podium gaven voor een Saoedische dissident. Braaf gaf Engeland gehoor aan de Saoedische eis en de Engelse werknemers die hun baan zagen verliezen door afgenomen vraag vonden ook maar dat de Saoedische dissident de pot op kon. Was het een eenvoudige allochtoon die zijn bezwaren maakte tegen een hem niet welgevallig geluid, dan zou er weer een ander mechanisme in werking zijn getreden.

 14. los van de foute kletspraat van deze wilde man….hij heeft weldegelijk een punt….want 80% van alle criminaliteitsproblematiek is islam georienteerd , in heel europa in alle grote steden…
  daar waar de moslims slechts 5 tot 7% van de bevolking uitmzken zorgne ze dus voor 80% van de overlast en cirminaliteit en dus ook voor de gevangenisbevolking.
  Dat dit wellicht los gezien mag worden van geloof(zeker) , de islam(minder zeker) o culture achtergrond(zeker niet)..is niet van belang. de sociale dispositie vna deze massa immigranten is zoals altijd slecht.
  de linkse non aanpak in de integratie en het grote ontkennen van de laatste dertig jaar is totaal AVERECHTS geweest….hierdoor krijgt europawijd links nu lik op stuk….en terrecht.
  Dat beide kampen links en rechts elkaar nu naar het leven staan is de ultiemeuitkomst van he tniet serieus nemen van de mensen van het volk. dit kun je toch lastig in de schoenen van wilders schuiven…

 15. Yep , en in de USA zitten de zwarten in dezelfde positie , zijn deze in overgrote meerderheid Christenlijk , en is het geweld veel extremer , Conclusie : Christendom is gevaarlijker dan Islaam

 16. Men moet Job Cohen bedanken.
  Partijen als de PVV worden vooral groot door mensen als Cohen. 😆 😮

  Dit komt vooral door zijn merkwaardige knuffelende manier van de zaken aanpakken typisch voor Job Cohen.

  Op de manier die men kan omschrijven als zachte heelmeesters maken stinkende wonden, dit klopt exact bij de hooggeschoolde maar toch domme Job Cohen die zich dit totaal niet realiseerd wat hij zij eigen partij en Nederland aanricht. 😮 ❗

  De stinkende wonden zijn de opkomst van de populisten en de onvrede van de minder hooggeschoolden dus de tweedeling in ons landje. ❗

 17. De overleg cultuur heeft er voor gezorgt dat de situatie minder ernstig is als in de harde aanpak landen als de USA ….

Reacties zijn gesloten.