Chloorkuifje gaat Down Under via Marokko

De komende week vertrekt de parlementariër Geert Wilders naar Australië. Hij mocht gisteren zijn voornemen toelichten live vanuit Den Haag in het programma Lateline van de Australische televisiezender ABC. In een twintig minuten durend interview sprak Geert over zijn heilige missie, zijn wereldwijde jihad om de vrijheid te redden. Zijn meest opmerkelijke uitspraak was dat Nederlanders met een dubbele nationaliteit moeten worden teruggestuurd na een overtreding, want dat doen ze in Marokko immers ook. Het waren twintig minuten met de bekende riedel om angst en haat te propageren om zogenaamd onze vrijheid te redden. Nota bene op de dag dat het Australische parlement Aboriginals heeft erkend als eerste bewoners van het continent.

wilserslatelinetweets
Enkele tweets tijdens het programma Lateline. Kijk op #lateline voor meer commentaren.

Wilders benadrukte dat hij zich absoluut niet wilde bemoeien met de Australische politiek, maar op de vraag van de verslaggever, of hij van plan was het Australische publiek te waarschuwen voor de gevolgen van massa-immigratie van moslims, antwoordde hij bevestigend. Volgens Geert was Australië net als Nederland een land gebouwd op christelijke, joodse en humanistische waarden, waarvoor geen plaats is voor een “totalitaire ideologie”. Hij vergeleek zichzelf met de Australische soldaten uit de tweede wereldoorlog, die net als hij voor “onze” vrijheid hadden gevochten.

Hij moest natuurlijk ook regelmatig zeggen dat hij “de waarheid” sprak. Dat niet-westerse immigranten waaronder veel moslims bovenaan de misdaadstatistieken stonden en dat vrouwen in een boerka op straat geen uitzondering meer was. En dat islam geen religie was maar een kwaadaardige ideologie net zoals het communisme en fascisme. En dat er geen gematigde islam bestaat. En dat niemand hem begrijpt, want Wilders heeft niets tegen moslims. En dat hij geen extremist was, want veel mensen stemmen op hem. En dat niet alleen Nederland, maar heel Europa onder de voet wordt gelopen door criminele immigranten en moslims.

If you are a Morocco citizen with a dual nationality, if you commit a crime in Morocco you are stripped Moroccan nationality and send to our own country. We can learn from them in that respect.

Geboren Nederlanders met een dubbele, Marokkaanse nationaliteit zouden na een overtreding moeten worden verwijderd, want dat doen ze in Marokko immers ook. En dat hij geen racist was want we hadden absoluut geen problemen met Australiërs of Zweden. En dat hij gelijk had, want de misdaadstatistieken wezen uit dat 75% van de Marokkanen minstens een keer gearresteerd is geweest. De verslaggever wees hem erop dat de feiten spreken over 40%, maar Wilders corrigeerde en zei dat dat twee jaar geleden was. Vandaag had hij gelijk. Net als gisteren en morgen. En dat niemand hem echt begrijpt, terwijl hij de enige is die de waarheid spreekt. Dat wordt lachen volgende week in Australië.

Op kosten van Nederlandse burgers reist een volksvertegenwoordiger onder begeleiding van vijf beveiligingsagenten volgende week naar de andere kant van de wereld om op geheime locaties Australiërs te waarschuwen voor de multiculturele samenleving, immigranten, moslims en communisten. De enige reden waarom Nederland in een crisis zit is dat we dit soort racistische capriolen als exportproduct toestaan. Die leveren alleen meer nog meer negatieve impulsen voor onze samenleving en economie. Vrijheid van meningsuiting is niet dat iedereen per se moet horen wat Wilders ons te vertellen heeft. Doe je dat niet dan wordt hij bedreigd. De logica van een sociaal geïsoleerde, gevangen in zijn eigen waanvoorstellingen.

Note to Australians. @wltrrr is available to warn about the rise of far right in the Netherlands and Europe and how it can poison your multicultural society based on reason, tolerance and mutual respect.

19 gedachten over “Chloorkuifje gaat Down Under via Marokko”

 1. Volgens mij is Marokko 1 van de landen waarvan je nooit je nationaliteit kan verliezen, ook niet als je dat zelf wil.

 2. De stukken van wltrrr zijn een ware genot voor de denkende mens.
  Zou niet aan denken om hem te verbeteren, doch indien ik de eerst zin zou mogen aanpassen, zou het bij mij het volgende luiden:

  “De komende week vertrekt de parlementariër Geert Wilders MET VAKANTIE naar Australië.”

  Aantal van mijn kennissen zitten reeds in Oostenrijk of soms zuidelijker. Mensen doen het gewoon in deze tijden.

  Wilders heeft gekozen voor een warme vakantie aan de onderkant van de aardbol (tenminste vanuit onze standpunt gezien).

  Hij laat overal enorme geldsporen van de belastinggeld achter want als onderdeel van zijn reclame heeft hij altijd zichtbare beveiliging bij. Minstens 5 mensen.

  Superoverdreven en superduur maar wel op de rekening van de belastingbetaler. Hij is niet op zijn kop gevallen, hè? Gaat-ie toch niet zelf voor betalen, bijvoorbeeld omdat hij zelf heeft gekozen om mensen van minderheden zeer bewust te beledigen.

  Het punt is dat Premiers van landen hebben soms maar 1 tot 3 beveiligers in de buurt. Niet meer. Pas bij openbare gelegenheden wordt de rest van het apparaat ingeschakeld. Dat zijn Premiers toch?

  In zijn grootheid waanzin en bij gratie van de belastingbetaler loopt onze Nationaal Profeet met 5 man beveiliging, naast alle andere maatregelen die in de miljoenen lopen.

  De mensen waar hij zegt dat hij voor staat krijgen mede daardoor steeds minder zorg uit de basis pakket.

  Waneer wordt de 2kamer uit de roes wakker gaat:

  1) Openbaarheid aan de financiering van de PVV geven. Maakt me helemaal niet uit dat het straks zal blijken dat het op donaties van VVD en CDA ultrarechtse prominenten gebaseerd is.

  2) De beveiliging tot normale proporties en bedragen brengen. Deze soort reclame van Wilders kost ons veel te veel geld.

  We moeten ons niet meer als extremisten ronde de wereld te kijk zetten.

 3. We zijn inmiddels wel het één en ander aan bagger gewend uit de fascistische beerput maar toch best wel schokkend te lezen hoe de nagedachtenis aan Australische soldaten die gevallen zijn in de strijd júist tegen de inspirators van Wilders door het slijk gehaald wordt, misbruikt en verkracht wordt.
  Het is in dit verband belangrijk te benadrukken dat er ook vele Marokkaanse soldaten zijn omgekomen in die strijd.
  Grootvaders en overgrootvaders wellicht van vele Marokkanen die hier nu dagelijks van Wilders, Niemoller, Pauw en Witteman alsook de bruine haatbode van Philippe-huilie-huilie-Remarque moeten horen dat ze ‘unerwunscht’ en ‘Untermenschen’ zijn.
  Sommigen spreken al over het ‘uitroeien’ van die mensen….

 4. Een Marokkaan is een onderdaan van Mohamed VI en dat is een Islamistische absolute vorst. Die laat geen onderdanen vertrekken.
  Sterker nog: de mensen die zijn gevlucht naar Algerije toen het Marokkaanse leger leger West-Sahara binnentrok en die sinds die tijd in Algerije wonen zijn volgens Mohamed VI ook nog steeds zijn onderdanen. Hoewel ze dus nooit in Marokko hebben gewoond.
  Wilders mag gek zijn, Mohamed VI is dat niet minder.

 5. @5 Mohamed is niet islamistisch, sterker nog, hij staat op nogal gespannen voet met de conservatieven, vanwege recente hervormingen die de waardevoorstellingen van laatsten behoorlijk ondermijnen.
  Verder staat je bewering lijnrecht tegenover van wat wilders beweert over het afpakken van de Marokkaanse nationaliteit ( zie artikel of @3).

 6. Verder is Wilders’ bewering, dat Mein Kampf verboden zou zijn in Nederland, niet waar. Herdruk en heruitgave is wel verboden, omdat de Nederlandse staat de auteursrechten houdt.

 7. @6 Mohamed “VI” is ook weer vriendjes met de conservatieven als het hem dat uitkomt , hij is @5 trouwens geen “Islamistische absolute vorst” want de Islam ként helemaal geen vorsten , een van de hoofdstukken van de Quran die daar over gaat geeft juist duidelijk aan dat overleg met de bevolking voor een leider verplicht is .

  Daarnaast is Marokko een constitutionele monarchie , net als Nederland met welliswaar méér macht dan de oranjes hier maar ook met duidelijk omschreven beperkingen

 8. Nogmaals @5 “op nogal gespannen voet met de conservatieven”staan betekend helemaal nog niet dat je niet Islamitisch bent , het zijn juist de conservatieven die op gespannen voet staan met de Islaam ….

 9. @10 IslamiStisch. Ik heb aangenomen, dat @5 dit bedoeld in de zin van radikaal, fundementalistisch, etc. De bekende canon dus.
  ” het zijn juist de conservatieven die op gespannen voet staan met de Islaam ….” Weet ik.

 10. Eh Wilders is toch uitgenodigd om daar te komen praten? Dan betalen de mensen die hem gevraagd hebben te komen braken toch? Of betalen wij dan zijn en die oortjes hun reiskosten? Moet niet gekker worden! Ik protesteer!

 11. If anyone is interested, unless you commit treason, you never ever lose your Moroccan nationality, even if you wish to give it up. You can have two or seven nationalities, it doesn’t matter.
  By the way, what makes all Dutch people of Moroccan descent Moroccans, also makes all Israelis and Jews of Moroccan descent also Moroccans… spin this one Mr Wilders.

 12. @14, dubbel gescoord wltrr, nuttig link.

  Ik raad iedereen die het zou willen lezen naar de Engelstalige reacties bij dit artikel te kijken.

  Het is en Openbaring hoe deze mensen op Wilders reageren en het gezond verstand die uit hun commentaren naar voren komt.

  Dit kennen we niet meer in Nederland.

  Kijk en huiver hoe laag zijn we in onze “gidsland” voor het rechtsdenken in het val gekomen.

 13. @15 Eh, ik zie geen reacties bij de engelse versie, alleen dezelfde tweets als hierboven. Maar die zijn naar aanleiding van het interview.
  @wltrrr, nu heb je wel je identiteit vrijgegeven. Is dat erg?

Reacties zijn gesloten.