Charlie Aptroot van de VVD heeft briljant luchtfietsplan

Charlie Aptroot van de VVD heeft weer een briljant plan!!!!!! Hij wil voor vrachtwagens een algeheel inhaalverbod op snelwegen invoeren. Ook moet er weer een minimumsnelheid komen voor de rechterbaan. 70 km! Jawel, de VVD staat niet voor halve maatregelen. Daadkracht en eh, ja wat nog meer?

Schei nou toch even uit halve zool! Als onderzoek heeft uitgewezen dat zo’n verbod op wegen met meer dan 2 rijstroken niet gaat werken, als we met zijn allen stapvoets in de file staan omdat er níet gereden kán worden, dan gaan we stoer doen met minimumsnelheden? Laat me toch niet lachen! Ga iets doen aan echte problemen in Nederland (zoals een blunderende minister president die nog geen kip klaarmaakt waar dan ook) ipv dit soort luchtfietserij, waar de simpelen van geest blij van worden.

Trouwens, eh, wat gaan de VVD-stemmende ondernemers hier van vinden? Gaat ze geld kosten (want niet meer inhalen kan betekenen later aankomen), kan ik je nu al op een briefje geven.
Als ik dit al zo simpel even in vijf minuten bedenk, hoe kan het dan dat zo’n VVD fractie dit gewoon oke vindt? Zijn dat allemaal slaapkoppen of denken ze:,, Ha fijn, weer iets om de simpele burger blij te maken!”

Het hele VVD plan van scharrelaar Charlie Aptroot is zelfs de GeenStijl ratten te veel, zij verlaten nu voorzichtig het zinkende VVD schip.

2 gedachten over “Charlie Aptroot van de VVD heeft briljant luchtfietsplan”

  1. Wordt leuk met invoegen als er op de rechterbaan een treintje vrachtwagens rijdt met 70 km/h, zie daar maar eens tussen te komen.

    Ben trouwens wel benieuwd naar reactie PVV, in hun programma stellen ze dat voor iedere regel die beperkend is voor het ondernemen (zoals dit idee van Aptroot) er 2 moeten verdwijnen. Of zou die verkiezingsbelofte ook al in de prullenbak beland zijn?

  2. Komt een vrachtwagenchauffeur een wegrestaurant binnen, bestelt een mok thee, een appel en een broodje kaas. Opeens komen er drie stoere motorrijders om hem heen staan, de eerste neemt zomaar een flinke slok van zijn thee, de tweede bijt een heel stuk uit zijn appel en de derde neemt een ferme hap van zijn broodje.

    De chauffeur negeert de motorrijders volkomen, eet en drinkt wat ze hem hebben overgelaten, rekent af en loopt rustig naar buiten. “Nou, dat is ook een kerel van niks, zeg!” roept een van de motorrijders tegen de man achter de bar. “Ja, en het is ook nog een chauffeur van niks,” antwoordt de aangesprokene.

    “Hoe dat zo?”
    “Nou, volgens mij heeft hij met zijn vrachtwagen nu net drie motorfietsen total loss gereden.” 😆

Reacties zijn gesloten.