CdK Z-Holland (VVD): burgemeester Verkerk (VVD) brandschoon

Commissaris der Koningin Franssen (VVD) over Burgemeester Verkerk (VVD) van Delft: ‘Wij, van WC-eend…’:

De integriteit van burgemeester Bas Verkerk (VVD) van Delft staat volgens de Zuid-Hollandse commissaris van de koningin niet langer ter discussie. Uit een rapport van bureau Berenschot blijkt volgens hem vooral dat de politieke verhoudingen in Delft zijn verstoord sinds de zogenoemde ‘gondelaffaire’.

Zoals wij gisterenochtend al vaststelden is tijdens de gehele affaire inclusief in een pizzeria afgeluisterde superdeal met een vastgoedhandelaar dan ook volgens strikte VVD-integriteitslijnen gevolgde procedures geacteerd.

Ook dient vermeld te worden dat de VVD-burgemeester op correcte VVD-wijze “sorry” gezegd heeft tijdens de persco over het rapport. Dat doen mislukte en/of corrupte VVD’ers tegenwoordig, “sorry” zeggen. Dit is geloof ik de vierde VVD-politicus die “sorry” zegt tegen de pers op rij in een week tijd of zo. VVD-kiezers vinden dat fijn. Dan weten ze weer dat ze voor vol aangezien worden.

4 gedachten over “CdK Z-Holland (VVD): burgemeester Verkerk (VVD) brandschoon”

 1. Geen dag zonder dat de VVD in opspraak is gaat er nu voorbij.

  VVD is tot op het bot verrot. Italiaanse Mafia wou dat het zoals de VVD kon opereren zo bij klaarlichte dag en af en toe sorry zeggen.

  PVV is nog verotter en alle christen partijtjes zoals CU, SGP en het kleine CDA zijn volkomen mesjokken.

  Allen zijn niet meer van deze tijd want de wereld eindigd sociaal democratisch dus links van het midden. En dat niet maar dan logisch. Nieuwe media maakt korte metten met de rechtse leugens in snel tempo is iedereen weer bij om te weten waar rechts ook al weer voor stond. En dat is niet best.

 2. Wanneer iemand van de VVD onderstaande over zichzelf zegt moet ik heel erg hard lachen:

  Verkerk heeft zijn excuses aangeboden voor de fouten die hij heeft gemaakt. Ook hij vindt dat zijn persoonlijke integriteit niet meer ter discussie staat.

 3. @2, “Ook hij vindt dat zijn persoonlijke integriteit niet meer ter discussie staat.’

  Dikke, gore, neoliberale fout – dat is aan de rest om te beslissen of zijn integriteit ter discussie staat.

  Volgens het algemeen gebrek aan zelfreflectie waarbij de VVD-ers worden voor lidmaatschap geselecteerd, zou je niet kunnen verwachten dat zo iemand iets van integriteit überhaupt zou kunnen begrijpen.

  Het woord kunnen ze wel uitspreken, de betekenis ervan kennen ze niet.

 4. De wet is voor iedereen gelijk maar niet voor hun ,zij komen weg met sorry kijk maar naar hun leugenaar leider .Goed voorbeeld doet volgen .

Reacties zijn gesloten.