CDA Noord-Holland: Brinkman (PVV) moet weer naar bijles

CDA lijsttrekker voor Noord-Holland voor de PS Jaap Bond is helemaal klaar met de PVV na de uitspraak van Hero Brinkman over hoofddoekjes. Jaap is uiteraard wel bereid om Hero bijles te geven over waar de provincie wel en niet over gaat. Lijkt mij goed plan, laat hij de rest van de die PVV dan ook gelijk uitnodigen voor een lesje of wat staatsrecht.

De VVD noemt de uitspraken van Brinkman kiezersbedrog. Gaan die Provinciale Staten Verkiezingen toch nog amusant worden! 😀

4 gedachten over “CDA Noord-Holland: Brinkman (PVV) moet weer naar bijles”

 1. Maar als de regeringspartners nu al beginnen hun gedoogpartner uit te kotsen kan dit kabinet natuurlijk ook geen lang leven beschoren zijn.

 2. En toch blijven die PVV tokkies maar leuteren dat hun xenofobe partij alleen wat heeft tegen de islam en niets tegen islamitische mensen. Nou een hoofddoekjesverbod treft mensen.

 3. Ram Schreef:

  En toch blijven die PVV tokkies maar leuteren dat hun xenofobe partij alleen wat heeft tegen de islam en niets tegen islamitische mensen. Nou een hoofddoekjesverbod treft mensen.

  Het is heel eenvoudige een stukje semantiek Ram , de PVV heeft niets tegen “islamitische mensen” maar voor een PVV’r is een Moslim helemaal geen mens dus voor hun is “islamitische mensen” een contradictio in terminis…

 4. PVV symbool politiek van volks populaire PVVD apartheids politieke orde.

  Los daarvan begrijp de issue zelf niet goed.
  Ik kom niet verder dan dat jonge moslima’s een hoofddoek, qua gezicht/nek bedekking naar belijdenis, als godsdienstig geënte cultuur uiting of als modieus binnen eigen meiden idee willen overdragen.

  Ik ervaar dat zelf als het uiterlijk aanbrengen van een scheiding tussen vrouwen.
  Terwijl naar ik begrijp dit niet als kleding gebod maar als interpretabel naar gelieve in de koran geschriften als opdracht gever versus werkgever zou staan.
  Het zou dan meer iets zijn als een manifestatie, vrouwelijke claim op de islam als geloof , integraal wel dan niet onderling als trendy zijn geïntegreerd.
  Neem dat gedoe rond een katholieke school in LutjeKruisBroek over een 14 jarig meisje dat apart werd gezet vanwege haar hoofddoek.
  Een onverkwikkelijke media strijd als polikiek gevolg, ben toch echt een voorstander van afschaf artikel 23, weg met het recht op religieus gestoeld onderwijs.
  En weg met de VDD verdere privatisering in alle publieke diensten!
  Hoog met de universele mensen rechten waaronder het dragen wat men wil en op naar een seculiere overheid.
  Verantwoording terug naar de overheid voor belasting gelden publieken diensten, zorg dragen we met elkaar en voor elkaar..

  Overigens , mocht u machts wellustige kretologieën van GeeWie of van zijn bunker troepen ter ore of kennis komen:
  Draai 1 x in het rond terwijl u iets obsceen zegt , bedenk en zeg daarna iets moois!

  .

Reacties zijn gesloten.