CDA niet zo vrolijk meer

Maar ze zullen er vast wel een hele ‘fijne’ draai aan geven dat dit toch echt allemaal niet zo erg is en dat het een reden is om er extra hard aan te gaan werken en dat er nu alleen maar vooruit gekeken moet worden, bladiebla…………….

Maar de gristenmannen en -vrouwen hebben hun verdiende loon gehad en ik hoop dat er nu ook eens naar die andere CDA’ers geluisterd gaat worden, die nog wel een beetje menslievendheid in hun ziel hebben. In plaats van alleen naar die met de machtsgeilheid van het pluche, maar ook deze keer zal ik wel weer zwaar teleurgesteld worden, het blijven tenslotte CDA’ers. Ook al staan ze net zo alleen en verloren als Henk Bleker gisteravond aan een tafeltje. Ze blijven erg hardleers.

7 gedachten over “CDA niet zo vrolijk meer”

  1. Gisteravond de strakke koppen van de CDA-toppers gezien toen Verhagen zijn niets-aan-de-hand-want-ik-zit-nog-op-het-pluche speech gaf. Als blikken konden doden 😆 . Gaat nog echt gezellie worden daar bij het CDA. Voor de masochisten, meld U bij het CDA.

  2. #2 Ja dat gaat ‘fijn-gristelijk’ opgelost worden, net als probleem Ab Klink. ben benieuwd of die al klaar staat.

  3. God, de Heere der Heirscharen, het Opperwezen in den Hemel zal ervoor zorgen dat het allemaal goed komt. Kwestie van de Kracht des Geloofs. 🙁

  4. @ 5 Keira. Ach, deel van een zwartlakense gristelijke opvoeding ooit… Op Catechisatie gezeten ook nog. 😈

  5. @4 Maar niet tijdens het carnaval. Dan zijn de katholieken des CDA’s even incommunicado. Of te wel het bier mot op.

Reacties zijn gesloten.