9 gedachten over “CDA moet zich schamen dat het zijn vrouwen is vergeten”

 1. vrouwen in de politiek

  verdonk, halsema, thatcher, mevr. clinton, condoleezza rice, els borst….weet niet of dat nu echt zo veel zoden aan de dijk zet.

 2. Ja Halloooooooooo 😮 zo lust ik er nog wel een paar 😀 gaan we lijstjes maken van mannen en vrouwen die de boel verziekt hebben? Dan zal het lijstje van mannen toch altijd langer zijn, 😮

 3. Ja maar een ding is toch wel duidelijk dit waren de vrouwen die ik even kon opsommen en dat is een naar lijstje

  Vrouwen zijn politiek nu eenmaal snel extremistisch

  Doen ze als een soort van hypercorrectie .

 4. Daarom moeten er meer vrouwen komen, dan hoeven ze zich niet zo te bewijzen en wordt het normaler. Kunnen ze ook normaler zijn en doen. Tot nu toe komen alleen de halve kerels boven drijven. 🙄

 5. Dat is voor die CDA-vrouwen toch naar wakker worden geweest. Je zit in een TK-fractie met ongeveer evenveel vrouwen en mannen. Oogt goed. In ieder geval numeriek gelijke kansen voor mannen en vrouwen.
  Dan vindt die jezuiet Verhagen dat er maar één vrouw voor het ministerschap geschikt is. In het geval van Gerda Verburg wel een erg late ontdekking. Kun je nog fractievoorzitter worden. Gaat die post ook naar een man.
  Kortom gewogen en te licht bevinden. Helemaal met @5 eens. Blijft de rol van stemv**. Hoe ga je dat het (politieke) thuisfront uitleggen 😳 .

  ** = even hardop uitspreken of iets naar gading invullen.

 6. Gerda heeft zelf bedankt voor die hondenbaan, werd erg aangedrongen, maar verstandige vrouw steekt zich niet in wespennest.

 7. Mee eens dat een verstandige vrouw ver van Bruin I blijft. maar het gaat mij echt te ver om G. Verburg verstandig te noemen. Zie bv haar falen met de geitenziekte.

  Had niet opgepikt dat Verburg gevraagd was.

Reacties zijn gesloten.