CDA kan ook wel stichting worden

Net als de PVV heeft ook het CDA gewoon schijt aan het hun leden. Koppejan en Ferrier hebben weer de speciale behandeling gekregen die ze vorig jaar ook al hebben gehad. Staan weer netjes in het gareel en hebben geen bezwaar meer tegen het uitzetten van Mauro. Ja, echt hoor, Koppejan en Ferrier zouden de hele samenwerking met de PVV goed in de gaten houden, niet dus. Zijn gewoon twee makke schapen die beetje belangrijk wilden doen.

Het héle CDA is het eens met Gerd Leers!

NB: overigens kan het NRC zijn politiek verslaggever wel naar een cursus sturen. De voorzitter van de Tweede Kamer, Gerdi Verbeet, is niet van de VVD maar van de PvdA en heet niet Van Beek.

3 gedachten over “CDA kan ook wel stichting worden”

 1. CdA moet naam veranderen in NSB. PVV moet naam veranderen in N(ederlandse)N(azi)P(artij). VVD moet naam veranderen in N(ederlandse) G(raai)B(eweging)

 2. Het blijft mij opvallen hoezeer katholieke etnisch zuivere Nederlanders een probleem hebben met de “buitenlanders”. De regel daar is: met wee maten meten en als de kans dat je gepakt wordt haast nihil is – gewoon discrimineren.
  Gargamel is niet voor niet voorzitter van deze partij geworden.

 3. Ik vind inderdaad ook wel kwa menselijkheid dat mario mag blijven dank zij de pers !
  Maar van de mensen die steeds maar weer roepen PVV of geert wilders vind ik zelf ook maar mensen die niks anders kunnen als zeiken over Wilders! Laat de man toch zijn werk doen en zeik wat meer over de euro en hun problemen want dat gaat ons allen aan en zoals hier steeds van maar zieken of schreeuwen
  En nu zijn het ook nog de CDA,ers hahaha ook nu Nazi en zo pffff sorry hoor dit is voor mij geen echt probleem !Laat ze gewon regeren en hun werk doen toch ?
  Maar blijkbaar zitten er net als tijd rotte appels tussen

Reacties zijn gesloten.