CDA is overgeleverd aan de PVV

Van Haersma Buma vindt van niet, maar dit lijkt wel zo, vind Alexander Pechtold van D66. Ook verwijt hij het CDA politieke hypocrisie omdat ze meewerken aan het tot stand komen van tweederangsburgers. Door dit regeerakkoord worden Nederlanders die in principe hetzelfde zijn, verschillend behandeld. Een blanke Nederlander die in de fout gaat krijgt straf, een Nederlander met nog een ander paspoort wordt het land uitgezet, ook al is hij in Nederland geboren. Waar blijft artikel 1 van de Grondwet dan? Haersma Buma had er geen antwoord op.

Halsema van GroenLinks viel ook fel uit tegen vHB over zijn samenwerking met de PVV, ook in de speech van Wilders riep zij het CDA nog op om te protesteren tegen dat wat zij noemde, Wilders die weer eens vol op het orgel speelde. Het bleef stil bij het CDA.

2 gedachten over “CDA is overgeleverd aan de PVV”

  1. Ach ja, in 1 ding had Fortuyn altijd gelijk: gereformeerden liegen ALTIJD. Ze weten dat ze met God en de Bijbel in de hand politiek in Nederland niet aan de bak komen en dat al te veel kanselgepreek kiezers van hen afkeert, dus komen ze met gedraai en gekonkel om hun christelijke ideeën stiekem het wetboek in te frommelen.

    Maar hoe stiekem ze het ook proberen, een hand in je strot die er allerlei vuile ideeën aan het doorduwen is valt altijd wel op, hoor!

    En over katholieken hoeven we het helemaal niet te hebben, die hebben macht, praal en gezellig koffiedrinken altijd verward met geloven en leveren hun moeder nog uit voor eigen gewin (en ik kan het weten want ik ben er tussen opgegroeid).

    Dus als ik ooit zou MOETEN kiezen tussen CDA en PVV was het voor mij niet moeilijk. Nog liever een moslim beledigd dan hem met een zoen op de wang en een mes in de rug verraden.

  2. Haersma Buma heeft nergens een antwoord op want hij en de hele fractie van de CDA is bezig om de vijfde de colonne, naar hun opvattingen, uit Nederland te doen verwijderen. Daar hebben ze de PVV voorop nodig.
    En @Ed, ze kunnen best je hulp hiervoor gebruiken, jongen.

Reacties zijn gesloten.