8 gedachten over “CDA is gewoon hartstikke rechts”

 1. Toch blij dat ze het na jaren toegeven 😀
  Eindelijk komt de ware ggggggristelijke aard boven drijven.
  Ik ben trouwens een sociaal christelijke.
  Het verschil zit hem in de hoogte van de hypotheek en het bouwjaar van de auto.
  Het CDA stemmen is mij al jaren een luxe die ik me niet kan veroorloven. En niet eens WIL veroorloven, veel te rechts, zijn ze altijd al geweest.

 2. Dan maar duimen dat er een wijze gristelukke vrouw aan de leiding komt die Sjaak’s treurige gesputter snel komt opdweilen.

  Ruth Peetoom geldt als favoriet voor het voorzitterschap. Zij wil niet meedoen aan de links-rechts-discussie in de partij, vertelde ze in Dit is de Dag. “Het CDA moet zijn eigen smoel weer laten zien. We zijn een middenpartij, een partij van de samenleving”

  http://goo.gl/RTZMt

 3. Lijkt me wel de manier om dat 1/3e deel ‘dissidente’ CDA’ers, die dit kabinet niet zagen zitten, definitief kwijt te raken. En het resterende CDA op te zadelen met kiezers met een PVV-mentalteit. En een garantie op het verspelen van het regeringspluche. Dus CDA-leden: stem op Van der Tak.

 4. Stel je overlijdt en komt als christen bij de hemelpoort….hoe leg je dan het gedachtengoed van de rechterzijde van het CDA uit….of nog spannender, hoe vertel je Hem dat je de bijbel wel begrepen hebt, maar toch PVV gestemd hebt….Hoe kan je een medemens in de hoek zetten met als enige reden dat hij moslim is…

  Er zijn een aantal christenen die pleiten voor een nieuwe bijbeldruk, hoofdthema: De vader de zoon en de heilige Geert…(niet zelf verzonnnen maar vond hem wel leuk….)

 5. Als ik al die gekke gelovigen moet geloven dan acht ik de kans dat ik dat ga meemaken dat ik ooit bij de hemelpoort kom, vrij klein.

 6. Als de goede man slim was geweest had hij begrepen dat de CDA-kiezers niet zozeer weg zijn gelopen naar een extreemrechtse partij, als wel dat er een proteststem wordt uitgebracht op een mede door de (linkse) media Salonfähig gemaakte partij. Als de SP of 50+ of van mijn part de Piratenpartij dezelfde media aandacht had gehad met een charismatische leider hadden de weggelopen CDA’ers hierop gestemd, in het geval van SP en 50+ dus niet rechts. Bedenk dus iets leuks voor Telegraaf lezende en SBS kijkende kiezers met een niet al te hoge opleiding dan kom je misschien wat verder.
  P.S. Ik heb MAVO VI

Reacties zijn gesloten.