CDA-er Knapen, sloper van PCM, wordt staatssecretaris.

Krantenland is ontsteld. En als ik het allemaal zo lees, denk ik ook dat Rutte hier een foutje heeft gemaakt. Ben benieuwd wie van zijn vrinden Knapen heeft voorgedragen en hoeveel schade hij nu mag maken..

SP’er Roemer heeft ook vragen:

‘Ik wil het niet op de persoon spelen, maar als dit een indicatie is van de kwaliteit en het beleid van het kabinet, houd ik mijn hart vast. Het moet een primeur zijn dat iemand bewindspersoon wordt die in een raad van bestuur zat waarvan koers het predicaat wanbeleid kreeg.’ (Elsevier)

2 gedachten over “CDA-er Knapen, sloper van PCM, wordt staatssecretaris.”

  1. ‘Waar Ben Knapen wél heel goed in is, is anderen de schuld geven’

    Een uitstekende eigenschap voor de staatssecretaris buitenlandse zaken van Bruin

  2. @ Arnold J. van der Kluft
    Als hij anderen zo graag de schuld geeft, dan verbaasd het me dat Wilders geen binnenlandse post voor hem heeft geëist 💡 .

Reacties zijn gesloten.