CDA en PVV boos op universiteiten

Waarom? Omdat ze de studenten vandaag naar Den Haag ‘hebben gestuurd’! Eh, zouden die studenten niet zelf gewoon tot de conclusie zijn gekomen dat het een beetje veel gekkenwerk van dit kabinet is? Dat die ‘bollebozen’ in dit kabinet geen idee hebben waar ze mee bezig zijn? Dat de studenten daarom misschien gewoon pisnijdig zijn? Maar ja, in de cultuur van zowel CDA en PVV is zelf denken natuurlijk niet bekend, daar wordt gezegd wat je moet doen en dan doe je dat, plichtsgetrouw als je bent (anders wordt je er uitgeflikkerd! of op non-actief gezet).

Maar als ik alle beweringen van het de bewindslieden zie over de vermogens van de universiteiten en dat ze niet zo moeten piepen over die boetes, mag ik daar dan even de bewijzen van zien van de heren in het kabinet? Daarbij, het gaat niet alleen om de boetes voor de universiteiten, maar studenten mogen zelf ook een flinke boete betalen als ze door omstandigheden uitlopen. En naar ik begrepen heb zijn er nog maar weinig ‘feeststudeerders’ meer zoals ene Maxime Verhagen (11 jaar over studie geschiedenis gedaan!) of Mark Rutte (7 jaar over studie geschiedenis gedaan!), zonder boete!

Kortom, CDA en PVV laten ware gezicht zien en VVD is zoals altijd weer eens helemaal onzichtbaar. Die Rutte is geloof ik nog onzichtbaarder dan Balkenende, had nooit gedacht dat dat kon! 😀

4 gedachten over “CDA en PVV boos op universiteiten”

  1. Sinds wanneer zouden studenten zo vreselijk braaf zijn dat ze op commando een dagje weer en wind trotseren om boe te roepen in den haag? Wie durft te beweren dat het zulke makke (=domme) schapen zijn EN dan ook nog durft te besparen op onderwijs heeft zelf iets gemist denk ik.

  2. Als ik een beetje chargeer, willen de heren Rutte, Verhagen en Zijlstra niet dat er iemand slimmer van school of universiteit komt dan zij zelf zijn.

  3. Kun je nagaan hoe dicterend ultrarechts Nederland over de rooie zal gaan als het uitgebuite deel van Nederland straks gaat stáken. Dat wordt nog lachen. 😆

  4. #3 Dan kunnen we Goudpruikje weer van het plafond halen! Is hij weer ziedend!!! 😆 😀 😆

Reacties zijn gesloten.