Burgerlijke ongehoorzaamheid neemt toe

Instellingen voor de geestelijke gezondheidszorg zullen niet meewerken bij het innen van eigen bijdragen die minister Schippers van volksgezondheid vanaf 1 januari wil invoeren.

Tja, er zijn nog wel mensen met gezond verstand, die niet alleen met de calculator leven. Zou dit achterlijke kabinet een voorbeeld aan kunnen nemen, hoe kunnen mensen echt geholpen worden.

5 gedachten over “Burgerlijke ongehoorzaamheid neemt toe”

  1. Wat zijn dat toch voor rare sicko’s die bij dit beleid hun vingers aflikken? 🙄

  2. Het lijkt op het eerste gezicht een nobele zaak, dat GGZ Nederland dit wil proberen. Op de iets langere termijn zal het voor de cliënten zelf verdacht weinig opleveren, vrees ik, omdat de regering eenvoudigweg keihard terug zal slaan in de richting van GGZ Nederland en de zorg daar dan weer dusdanig onder zal lijden, dat het voor de cliënten van weinig voordeel zal blijken te zijn geweest. Ik ben bang, dat onze huidige regering niet echt voor rede vatbaar zal blijken te zijn (maar dat is natuurlijk de spreekwoordelijke “open deur”).
    😐

  3. Jammer genoeg zullen ze wel moeten, omdat ze anders gewoon failliet gaan. Ja marktwerking, Randisten zijn heel snugger 😉 ze dekken zichzelf in zodat je geforceerd word om te doen wat zij willen.

  4. Dan kan de rest van zorginstellingen en ziekenhuizen bij de geestelijke gezondheidszorg wel in therapie? Heb nog wel wat rekeningen liggen die ik vertik te betalen. Nee dan gaan zorgverzekeraars je treiteren met uitsluiting voor aanvullende verzekeringen. Het is dat ik collectief verzekerd ben en al een wachtlijst heb voor gerechtsdeurwaarders anders zou ik denken dat ik pathologisch kleptomanisch afgeperst werd. Kon dat rechse stelen en afpersen maar met een therapietje genezen worden. Het is hoog tijd voor vervroegde verkiezingen. IK stem SP.

Reacties zijn gesloten.