Kabinet zet Nederland voor lul in buitenland

Heeft Nederland eindelijk eens een onvervalst rechts kabinet en dan blijken niet alleen de armen in de wereld zich zorgen te maken over de koers die het land is ingeslagen.

De scepsis tegenover Marokkanen en Turken wordt over de grens opgevat als het signaal dat Nederland zich ook afkeert van de Britten, Duitsers en Fransen. De tijd dat Frits Bolkestein en Paul Scheffer klaagden dat Nederlanders hun nationale identiteit niet beschouwden als iets om trots op te zijn, is voorbij. Maar of je daar vrienden mee maakt? Als ik u was, zou ik me op vakantie aan de costa’s maar niet te ver buiten feestcafé ’t Gat van Nederland wagen.

Max van Weezel met een terechte waarschuwing voor Henk & Ingrid als ze zich weer met hun reetveter in het zand van een ander land wagen.

3 gedachten over “Kabinet zet Nederland voor lul in buitenland”

 1. En de reacties spreken weer boekdelen.
  Maar ik vind de reactie van die jongen met de Duitse achtergrond nog het meest tekenend. Omdat het gewoon kopt… Duitse mensen worden echt gediscrimineerd helemaal tijdens EK’s en WK’s. De Grenscontroles waren echt zakken tegen hun, NL mensen drukken ze van de weg af (Mijn ouders hebben een tijdje in een Duitse auto moeten rijden, en hebben het aan de lijve ondervonden hoe “Tolerant” de Nederlander is). Kinderen uitschelden voor moffen, of ze in elkaar laten slaan door andere kinderen. Jup.. Dat is OOK Nederland ;).

 2. Inderdaad heeft die jongen een punt. Een handelaar is altijd een opportunist die geen morele of ethische grenzen kent en die kan daarom van de ene op die andere dag 180 graden omekeer maken en doorgaan alsof er niets aan de hand is. Dit feit zien we ook in de huidige kabinet.

  Morele en ethische waarden zijn gewoon flauwekul voor de goed verdienende en zijn door kerkelijke regime en repressie in het leven geroepen geweest.

  Kortom: tolerantie was goed zolang het ermee goed verdiend werd, net als die morele waarden.
  Nu kun je ze rustig overboord gooien en kijken hoe je verder behoorlijk winst gaat maken.

 3. Sinds Wilders geven reisbureaus gratis zwarte kartonnetjes die je voor je ogen kan plakken, zodat je niet herkend wordt als Nederlander.

Reacties zijn gesloten.