7 gedachten over “Bruin plan loopt vast op Europese regelgeving”

 1. Ik heb me eigenlijk ook best lang afgevraagd wanneer ik naar die inburgeringscursus had gemoeten als de rechter wel gevonden had dat het wel kon! Was lachen geweest voor mij, om na 41 jaar in Nederland te wonen, op zo’n cursus te moeten! Had die docenten inburgering nog het e.e.a. kunnen leren over Nederlandse gezegden, spreekwoorden en wet-/regelgeving! Ik had ze zelfs nog wel een woordje over de grens kunnen leren vwb. Limburgs en Brabants dialect! 😛 Was alleen gegaan als ik het niet zelf had moeten betalen he! Ben niet gek!

 2. @2
  Salonsocialist, herinner je je nog toen Haiders club in Oostenrijk aan de macht kwam? “Europa”was tegen en Haider is niet ver gekomen.
  Trouwens, waar is een lawaaimaker als Paul de Leeuw die het toen zo goed wist, nu hetzelfde in Nederland aan de hand is (nee, het is erger!).

 3. Als je uit een hele andere cultuur komt is er naar mijn idee niets mis met een inburgeringscursus. Het helpt je acclimatiseren, je vindt makkelijker de weg en je begrijpt je buren beter. Dat gezegd hebbende:
  – het is nog niet gelukt een relevante cursus in elkaar te zetten
  – groepsgewijs vaststellen dat iemand een cursus moet volgen lijkt me kort door de bocht
  – enkele Nederlanders van diverse pluimage zouden een cursus ‘burgerschap’ ook wel kunnen gebruiken…

 4. Het is natuurlijk net iets schokkender dan de nieuwsredactie doet vermoeden,Donner windt zich namelijk niet slechts over Turken op, die het land “in” willen, maar ook over alle Turken, die hier al jaren wonen…

 5. Zolang Europa, bruinhemden terugfluit als ze te ver gaan, ben ik blij.
  En ze kunnen mij niet hard genoeg fluiten. Anders moet ik direct eerst mijn DNA laten controleren als ik de grens over wil.

Reacties zijn gesloten.