Bruin kindermisbruik

De partij van wannabe massamoordenaars en etnisch zuiveraars die er volgens de huidige premier van dit land hele normale standpunten op nahoudt omdat het een hele normale partij is, heeft bij monde van haar ‘onderwijsspecialist’ Harm Beertema het hele normale standpunt verkondigd dat kinderen uit landen waar het ebola-virus slachtoffers maakt in Nederland als zij hier asiel zoeken eerst in quarantaine moeten.

Aldus een bericht vandaag in de krant die ooit over ‘het joodse vraagstuk’ schreef en die thans beschouwd mag worden als het partij-blad van de tweedekans nazi’s met hun hele normale standpunten.

Ik ga er niet naar linken want ik vind die krant bij wijze van spreken zelfs virtueel nog te goor om aan te pakken.

Het zij overigens opgemerkt dat de Telegraaf Media Groep waar de nazi-krant waar ik naar verwees toe behoort, wel wat heeft met ebola-virus.
Immers, was het niet een medewerkster van een haatsite behorende tot dat concern dat schreef te hopen dat het ebola-virus ‘een beetje doorpakt’, lees: zoveel mogelijk dodelijke slachtoffers maakt?
Maar nog even terug naar die nazi-partij met zijn gore quarantaine-plannetje.
Ook in de VS zijn er mensen besmet met het ebola-virus, derhalve neem ik aan dat de Führer aller tokkies in den polder (Beertema incluis) Geert Wilders ook in quarantaine moet bij zijn (onverhoopte) terugkeer uit ‘ze steets’ naar dit door en door geesteszieke land.
Maar genoeg over die nazi’s en hun zieke ideeën. Ik wil wijzen op een dame die met recht een wereldmens genoemd mag worden:
Ginny Mooy en haar inspanningen om het ebola-virus te bestrijden. Neem een kijkje in haar tijdlijn op Twitter, kijk of u misschien iets kan doen ten einde Ginny Mooy te ondersteunen bij haar menslievende werk. Hashtag op Twitter: #kickebola.

Toch nog eventjes terug naar die fascisten. Vorige week was een andere nazi-partij, Leefbaar Rotterdam (die aldaar in het college van B & W zit) actief met het ophangen aan lantaarnpalen van ‘zwarte pietjes’ onder de slogan ‘wij willen blijven.’

Niet alleen is het ophangen van die poppen aan lantaarnpalen en bomen al een ziekelijke verwijzing naar de gruwelijke praktijken van racisten in bijvoorbeeld het zuiden van de VS destijds, het gebruik daarbij van de leuze ‘wij willen blijven’ is willens en wetens het in het gezicht spugen van mensen die zich doorgaans onder die leuze en met dat motief inzetten voor het recht op verblijf van kinderen die wachten op asiel in Nederland.

‘Kindermisbruik’ is in dit verband voor hetgeen de nazi’s van zowel PVV als LR voorstaan nog te zacht uitgedrukt.