Bruin I: huishoudens gaan € 200,00 per maand inleveren.

De ING Budgetbarometer heeft uitgerekend dat de bezuinigingen die in de Miljoenennota staan en die het Kabinet Bruin I ook nog in petto zou hebben, neerkomen op een inleveren van circa € 200,00 per maand per huishouden. Volgens mij zijn er mensen die dit niet per maand zullen kunnen missen. De overheid trekt overal zijn handen vanaf, lijkt het. De burger moet meer zelfverzorgend worden. Komen de kerken dan weer vol, met ouderlingen en commissies die de bedeling weer gaan regelen?

11 gedachten over “Bruin I: huishoudens gaan € 200,00 per maand inleveren.”

 1. tijd om Neel Doff? te herlezen.

  want daar gaat het naar toe. wat ze nu moeten inleveren komen ze al tekort en meer. 🙁

 2. ehm Kiera, daar zijn toch ook de voedselbanken voor? die, las ik, niet aan de vraag kunnen voldoen 🙄

 3. Ik las een artikel over Trendprofeet Gerald Celente. Hij voorspelt het “neo-survivalism”, waarbij de bevolking het vertrouwen verliest in de overheid, banken en media.

 4. Komen de kerken dan weer vol, met ouderlingen en commissies die de bedeling weer gaan regelen?

  Komt het toch nog goed met het CDA….

 5. Arnold J. van der Kluft Schreef:

  Komen de kerken dan weer vol, met ouderlingen en commissies die de bedeling weer gaan regelen?
  Komt het toch nog goed met het CDA….

  CDA zijn christenen als mijn ex-schoonzus die tegen haar zoon beweerde toen deze vroeg waarom oma zo arm was ” God only gives money to those who can handle it ” ..
  Ze zullen eerder smalend lachen om die CUrs die wel wat aan armen geven

 6. Gerald Celente heeft het niet over Henk en Ingrid. Zijn clienteel zijn de kleine beleggers. De mensen die veel geld hebben verloren bij ABN-AMRO/Fortis, bij voorbeeld. Hij profeteert geen volksopstanden, maar belastingweigering door verarmde rijke mensen. Overigens moet je 680 dollar per jaar betalen, om van Celentes wijsheden te kunnen genieten. Naar mijn mening is het een slimme charlatan. 💡 🙁

 7. Als de bruine plannen doorgaan, komt er een winter als die van 1982. Stakingen en massademonstraties. Wilders verliest Henk en Ingrid hun stemmen! 😎

Reacties zijn gesloten.