Bruin – er zit geen normaal mens bij

En dit is nog niet eens zijn harses zoals die nu is. Rush Limbaugh, een Telegraafreaguurderstype dat een dagelijkse radio- en tv-show heeft waarin hij mensen die hij links vindt uitscheldt.

Laatst had hij een studente in het vizier die gepleit had voor het handhaven van “de pil” in het basispakket, zoals het in Nederland heet. Limbaugh wist daar raad mee: deze jongedame wil dat anderen betalen voor haar seks, zij is dus een slet en een hoer, want dat ben je als je je laat betalen voor seks.
Ja, de Verenigde Staten zijn het ware thuisland voor de PVV-er, meer dan Israel (mocht u dat willen tegenwerpen) want daar moet je in dienst of je wilt of niet. Racistische idioten, de VS zijn er door opgericht. “Er komt geen normaal mens in voor” schreef Hare Majesteit al over de schertsvertoning van de voorverkiezingen in de VS.

Goed, Limbaugh heeft met deze uitval zijn hand wellicht overspeeld, sponsors zijn niet zo gecharmeerd van het collectief uitschelden van een flink deel van de mogelijke klanten en trekken zich bij bossen terug zodat zijn “show” gevaar gaat lopen.

Maar eh – hoe zit het eigenlijk met de pil in het basispakket in Nederland? En waarom moest die er zo nodig uit?
Zoals het met al dat soort “maatregelen” gaat is dit geruisloos doorgevoerd door de sociaal-liberalen die al het regime vormen. En wat voor soort redenering verwacht u achter de Blekers, de Van der Staaijs en andere frisse heren die de dienst uitmaken in deze gewesten?

5 gedachten over “Bruin – er zit geen normaal mens bij”

  1. `Ja, de Verenigde Staten zijn het ware thuisland voor de PVV-er’

    Rush Limbaugh? Nooit van gehoord. Klinkt als een Republikeinse presidentskandidaat die nog niet is ontdekt. Zal wel een Limbo zijn uit Valkenburg, zo’n kroegbaas van een schnitzeltent waar opgezette varkenskoppen hangen naast naakte gristuskruisbeelden boven sleets eikenhouten kloostermeubilair.

  2. ..”Klinkt als een Republikeinse presidentskandidaat die nog niet is ontdekt.”..

    Treffend, aangezien zijn adverteerders publiekelijk weglopen, inmiddels. Dat is wat Bosma wil. De toekomst van (extreem-)rechts. Marktwerking. :mrgreen:

  3. Rush Limbaugh? klinkt een beetje als de haastige limburger,
    maar blijkt gewoon een pseudoniem voor archie bunker.

Reacties zijn gesloten.