Een brief aan Jhim

Noot jvdh: bijgaand artikeltje schreef Desert Flower direct na de eerste column van PVV-fractielid Jhim van Bhemmelh op onze site. Maar we wilden Jhimh niet meteen wegjagen dus besloten we het nog maar even niet te plaatsen. Maar goed, twee maanden geleden is Jhim na twee en halve zin vastgelopen in een column met de titel “De marionetten van Krapuul” en vervolgens maar uit zichzelf weggebleven.

Beste Jhim (hoewel dit niet van harte gaat en ik het ook totaal niet meen),

Al eerder werd je komst aangekondigd hier op Krapuul, een van de weinige sites die zich bewust is van de groeiende misstanden in Nederland en daadwerkelijk een tegengeluid geeft.

`The eagle has landed` werd er gezegd. Maar het enige wat ik tot nu heb gezien is een schijtende meeuw. En als er dan toch een vergelijking gemaakt moet worden met een vogel dan lijkt mij de vergelijking met een aasgier passender, een lijkenpikker die feest op de resten die anderen voor hun achterlaten, niet in staat om zichzelf te voorzien net zoals de partij die jij vertegenwoordigt. De kadavers worden jullie voorgeschoteld door lijkenpikkend Israël en de VS.

Samenwerking met de VVD en het CDA gingen jullie niet uit de weg, uiteraard niet want jullie partners in crime, een groep hyena´s heeft  dezelfde voorkeur voor rottend vlees. Samen de buik volschransen op het Catshuis en met de alfaleider Rutte de volgende prooidieren bestuderen met een grote grijns op jullie smoelwerken.

Vervelend om te horen zeker, maar niet half zo vervelend als wat moslims op het bord krijgen voorgeschoteld door jouw partij.

Ik ben Nederlandse van geboorte en heb gekozen voor de Islam als mijn religie. Jouw partij heeft er voor gezorgd dat ik Nederland ben gaan haten omdat ik het gevoel ben gaan krijgen dat ik dat stuk uitgekotste stuk halal vlees ben waar je collega-aasgier Bosman het over had.

De meest weerzinwekkende partij van Nederland en jij bent daar lid van Jhim, dit zegt heel wat over wie je bent en waar je voor staat. Hoe spreek je jouw naam eigenlijk uit? Als Sjim of gewoon als Jim maar goed die `h` staat er niet voor niets. Ik krijg alleen die `jh`  niet tegelijk mijn strot uit dan zal het wel zo gaan: even een teug lucht nemen en dan voorzichtig de J uitblazen, weer een teug lucht en dan de H waarna ik dus kotsneigingen krijg. Uiteindelijk klinkt het dus zo: Ji-him zoals ik jaaa-haaa of neee-heeeee zeg tegen een van mijn kinderen als ze te lang doordrammen over iets.

Kinderachtig hè, dat gezever over een naam? Dat vinden Mohammed en Fatima namelijk ook.

Nu heb je dus een blogje geschreven. Uiterst vriendelijk van toon bied je je diensten aan, maar is dat nu wel zo handig Jhim? Als je in het verleden medeverantwoordelijk bent geweest voor het om zeep helpen van een bedrijf  en hebt zitten frauderen, zit er eigenlijk niemand op je te wachten.

Flauw hè, dat gebral over je fouten in het verleden? Nou dat vindt Omar dus ook als hij weer in verband wordt gebracht met een terreuraanslag waar hij niet aan mee heeft gedaan.

En wat had je nu verwacht na het schrijven van je blogje? Dat ik op ga staan en je een staande ovatie ga geven? Oh nee, dat hoeft niet, dat doen sommige volksvertegenwoordigers ook niet als er een prijs wordt uitgereikt aan moslims, zij klappen ook niet, ze slaan zichzelf liever op de borst net als primaten dat doen.

4 gedachten over “Een brief aan Jhim”

  1. Een nogal rommelig stukje,geen echte inhoud geen perspectief,beetje.. ja wat eigenlijk?

  2. @2

    hoezo rommelig? en hoezo geen echte inhoud?
    omdat het allemaal waar is?

Reacties zijn gesloten.