BREKEND: Turken zijn niet individualistisch genoeg naar de zin van Lodewijk Asscher

Nederlandse waarden: “fundamentele waarden als seksegelijkheid, zelfbeschikkingsrecht, individuele keuzevrijheid en gewetensvrijheid”. Fundamentele waarden dus zelfs.
“Turkse organisaties” zijn er op uit de zo in zichzelf opgesloten Turkse “gemeenschap” in Nederland NIET in contact te brengen met Nederlandse waarden.
Vandaar dus dat de minister met het door klotenspoelen en zooien getekende smoeltje deze organisaties “onder de loep” gaat nemen.

6 gedachten over “BREKEND: Turken zijn niet individualistisch genoeg naar de zin van Lodewijk Asscher”

 1. Als de commissaris van Phillip Morris en mama van Neerland’s nationale huilbaby Lodewijkje ‘met dezelfde hobby als de latere Wannsee-conferentiedeelnemer Wilhelm Stuckart’ Asscher nou eens flink haar best doet: zorgen voor een heleboel nederlandse en turkse longkankerdoden en die samen begraven op het kerkhof?
  Ik heb het al eerder gezegd: als ik Turk, Marokkaan of wat ook was zou ik na al die jaren van haatzaaierij bij “Pauw & Witteman”, in de Telegraaf, de schedelmetersbode van Chris Rutenfrans en Philippe-huilie-huilie-Remarque, door POWNed & GeenStijl me ook zoveel mogelijk en zover mogelijk van de nederlanders houden.

 2. lodewijkje acsher is net een pvv aanhanger of zijn partner is dat? wel raar ineens die enorme druk op Turkse organisaties wat zou er ontdekt zijn wie is er enorm door die jeugdzorgkwestie op ze tenen getrapt/betrapt?

 3. Lodewijk is gewoon PVDAlid? zou je echt niet zeggen,ik denk dat veel pvvklanten nu de PVDA wel leuk vinden,kan nu nog moelijk zeggen dat de pvda partij voor allochtonen is..lijkt me

 4. Ach er zaten meer leden bij de PVDA die toch maar vanwege andere interesses en politieke ideeen ergens anders heengingen…na een boel irritaties en overhoopgooien van de PVDA met rechtse ideeen

 5. “De minister wil dan ook kijken hoe Milli Görüs, de Suleymanci-beweging en Diyanet aan hun inkomsten komen.”

  Mag ik met uw toestemming de bewuste leemte invullen:

  “De minister wil dan ook kijken hoe PVV, Milli Görüs, de Suleymanci-beweging en Diyanet aan hun inkomsten komen.

Reacties zijn gesloten.