Brekend: Rita Verdonk verlaat na diverse huilbuien de politiek

Nou, zo direct is dat anders niet.

Ik persoonlijk zou het bijvoorbeeld direct na dat laatste propagandafilmpje hebben gedaan. Of liever nog direct nadat ik (direct) had verklaard dat het personeel op het asielzoekersuitzetcentrum op Schiphol adequaat had gereageerd, ondanks dat er 11 doden gevallen waren. Of anders wel direct nadat er een motie van afkeuring tegen mij aangenomen was.

Ja mensen, zo ben je de hoop van onderuitbuikend Nederland, en zo zou je, na diverse huilbuien, het liefst recht de zee in lopen.

Rita, hou je rug recht!

29 gedachten over “Brekend: Rita Verdonk verlaat na diverse huilbuien de politiek”

 1. Veel Nederlanders zullen trots zijn op haar beslissing uit de politiek te stappen. Gezien haar verkiezingsfilmische kwaliteiten kan ze misschien in de voetsporen van Leni Riefenstahl treden en een film over Dion Graus maken, genaamd ‘Triumph eines Armleuchters’. Die ridder wilde toch een film over zijn leven laten maken?

 2. Tja , dat krijg je , één Volk , één leider , en het Rechtsvolk heeft der Geert gekozen …

 3. Jos Schreef:

  Hoe zou het Taida Pasic gaan?

  Die heeft die hele Verdonk compleet in haar zak gestoken en is wat later gewoon aan de universiteit van Leiden gaan studeren.

 4. Keira Schreef:

  http://nl.wikipedia.org/wiki/Taida_Pasi%C4%87

  Dat artikel heb ik ooit nog eens helemaal herschreven (o.a. met hulp van een klasgenoot van Taida) omdat het iets te duidelijk van het Verdonk-promotieteam afkomstig was.

  Ja, de wereld is klein. :mrgreen: (Al leer je na zoiets doorgaans snel af om überhaupt iets voor Wiki te doen, want voor je het weet zit je middenin een “revert war”. Gelukkig is ±75% van mijn bijdrage nog steeds intact, dus helemáál voor niks was het niet.) 😉

 5. Een uitstekend positief voorbeeld van dat het Darwinisme in alle gelederen des levens werkzaam is, en wat niet werkt laat uitsterven. Een blijde constatering!
  TschüB Rita, en nog veel geluk in dit mooie land van al eeuwenlang vele, vele soorten identiteiten.

 6. Wat een goede adviezen in dit stuk. Misschien kan ze ze meenemen naar het adviesburo wat ze nu heeft.

 7. @12

  Rita doet natuurlijk huilie huilie omdat Geert wel zeteltjes heeft

  bij wijze van wraak probeert ze de minkukels die ooit aan boord van de TitONic zijn gestapt bij de PVV in de maag te splitsen als een ultieme vorm van politieke verschroeide aarde (LPF 2.0)

 8. #10 Komt over als een beetje gratis meellullen over zaken waar je geen sjoeche van hebt omdat je loyaliteit bij Jeruzalem ligt.

 9. 14-5-1948 Schreef:

  Een uitstekend positief voorbeeld van dat het Darwinisme in alle gelederen des levens werkzaam is, en wat niet werkt laat uitsterven. Een blijde constatering!
  TschüB Rita, en nog veel geluk in dit mooie land van al eeuwenlang vele, vele soorten identiteiten.

  Gaan we weer. Lees eens een boek over darwinisme. Eerst deze:
  De dwaaltocht van het sociaal-darwinisme. Vroege sociale interpretaties van Charles Darwins theorie van natuurlijke selectie 1859-1918, Cor Hermans, ISBN 9789057121760626, 2003 Paperback.
  Gratis te downloaden van: UITGEVERIJ NIEUWERZIJDS http://www.nieuwezijds.nl/Boek/9789057121760/De-dwaaltocht-van-het-sociaal-darwinisme/Downloads/

  Dan deze, ook die van Darwin zelf. Ook allemaal gratis:
  De afstamming van de mens
  Evolutionair denken
  Charles Darwins brieven
  Darwin voor dames
  Over het ontstaan van soorten
  In Darwins woorden
  Het uitdrukken van emoties bij mens en dier
  Het morele instinct
  De autobiografie van Charles Darwin
  Darwins moordbekentenis

  Deze vind ik persoonlijk het beste. Te lezen op: http://marxists.org/nederlands/pannekoek/1909/1909darwinisme.htm

  Een uitstekend positief voorbeeld van dat het Darwinisme in alle gelederen des levens werkzaam is is lulkoek.

 10. Rita verkoopt haar drums?
  Slagerij van Kampen zoekt iemand voor de lege trommels geluid. 🙂

 11. @17 14-5-1948

  Ja ja, de wetenschap staat niet stil. Maar kan je me ook uitleggen wat in deze sitemap van een artikel dat ik zou moeten kopen voor $32 je bewering ondersteunt. Het gaat daarin over hoe de bestraling van de zoogdieren een testcase over 165-miljoen-jaar evolutionaire theorieën levert over hoe soorten ecologische niches bezetten en vervolgens vullen?

  Bezetten en vervolgens vullen van niches? Ben het met Abdul #14 eens en ga nog iets verder door je te verdenken van een neonazionisme dat hap snap in de wetenschap selectief boodschapjes doet om maar rechtvaardiging te proberen verkrijgen voor wat neonazionisten willen. Maar niet krijgen. 😛

 12. @17 14-5-1948

  Aanvulling op #20
  En gaat hier op Krapuul [en offtopic] misdaden tegen de menselijkheid en tegen internationale afspraken in de VN in deze misdaden darwinistisch proberen wetenschappelijk te verklaren. Waarom rot je niet gewoon op naar je heimat, of zit je daar al vanachter je toetstenbordje te pezen en trollen. 😥

 13. @17 14-5-1948

  Aanvulling op #21
  En je rekent jezelf impliciet, want een volk of een ras daartoe behoor je niet, dat is ook wetenschappelijk aangetoond, tot een nieuwe soort? Sorry hoor, mij ben je kwijt. Kan echt geen enkele ratio of redelijkheid ontdekken in dat geleuter van je. O ja, en in de topic, Rita Verdonk ook? Het is echt lachùùù met jou hoor. 😀

 14. Jaja, ik heb geen pretenties, speel niet op de persoon, doch ben wel fout en blijkbaar een neonazi. Wel, degene die hier de Übermensch uithangen in vrij grote mate, ben ik niet.
  Maar het maakt niet uit, als ongewenste gast in een autistische ruimte zal ik inderdaad hier niet meer meedoen op deze site. Het is zinloos. Het niet vreemd vindend dat links in dit land versnipperd en machteloos raakt….

 15. 14-5-1948 Schreef:

  Wel, degene die hier de Übermensch uithangen in vrij grote mate, ben ik niet.

  Wat een sneu besef voor iemand die vals komt meeliften op andermans integriteit.

 16. @ kaaskop:
  De twee gemeenteraadsleden van TON in Den Bosch zijn afgelopen week al overgestapt naar de VVD en daar zijn nu ook weer mensen boos over. TON Den Bosch had vooral ingezet op Jan Modaal en Piet Splinter….

 17. Ik snap waarom Rita heeft verloren.
  In haar propagandafilmpje kwam geen maar één allochtoontje in voor en we weten allemaal dat die de enigen zijn die crimineel zijn en verdommen het om te werken.
  Op deze manier kom je 0ngeloofwaardig over, Rita! Jammer want ik had zeker op jou gestemd in de wetenschap dat jij het klaar zou spelen om het belastingtarief terug te brengen naar 25%.

Reacties zijn gesloten.