Brekend!!! Gerard Joling krijgt een lintje!

Gerard Joling krijgt een lintje. Kennelijk is dat belangrijk. Joling krijgt, blijkens een bericht op de site van de NOS, een lintje ‘voor zijn succes als zanger en entertainer en voor zijn inzet voor veel goede doelen’.
Over smaak valt niet te twisten zullen we maar zeggen.
Maar er valt wel wat anders te zeggen over deze ‘succesvolle zanger die zich zo inzet voor goede doelen’ en dat is wat het betreffende NOS-bericht niet vermeldt.
Namelijk dat Gerard Joling een notoire racist is.
Het leek me toch goed om daar maar even de aandacht op te vestigen.

7 gedachten over “Brekend!!! Gerard Joling krijgt een lintje!”

 1. Veel van die homo’s hebben het niet zo op Marokkanen, heeft iets te maken met reciprociteit. Overigens zijn Marokkanen een volk en geen ras hoor.Dus misschien discrimineert Joling die Marokkanen wel een beetje maar dat maakt hem nog geen rascist. Voorts ben ik van mening dat Joling een afschuwelijk naar kereltje is dat nooit een lintje zou mogen krijgen.

 2. Lintjes krijgen van een criminelen organisatie. Je zou er maar trots op zijn.

  Willempie en onze generaals lopen rond met meer medailles en onderscheidingen dan menig Stalingrad Veteraan (russen) of D-Day helden. En joost mag weten hoe ze daaraan zijn gekomen met welke verdiensten, heldendaden etc…. Ja het land in de steek laten dat is hun verdiensten. Ze namen natuurlijk wel even onze goudreserven mee en aandeeltjes in weet ik veel wat.

 3. “veel van die homo’s’???? Alleen al die formulering laat al zien dat je er geloof ik niet veel van snapt over wat er aan de hand is in dit land. Het verschil tussen een volk en een ras ken ik maar dat laat onverlet dat Gerard Joling een notoire racist is. Voor de argumentatie verwijs ik gaarne naar zijn eigen gedragen en uitspraken alsook bovenstaadn artikel. Als laatste ventileer je een opmerking zonder die toe te lichten en dat is van de poot gerukt. Kortom: als je wilt mee debatteren hier, zou ik het wel zuiver proberen te houden als ik je was, ok?

 4. Ach wat maakt het uit ,al de sbs6 kijkers vinden het top dat hun icoon dit eerbetoon ten deel valt .En hij zelf weer een reden om op te duiken in alle idiote programma,s om dat te laten zien ,en tegelijk promoot hij weer een nieuw liedje ,mooie reclame toch .

 5. Maar aangezien deze vvd aanhanger zijn lintje verkreeg door een jarenlange promotor voor het nederlandse amusement te zijn geweest .Kunnen al de genen die dat zelfde lintje verkregen hebben voor in WW2onderduikers geholpen te hebben en al die anderen die werkelijk iets betekend hebben hun lintje gelijk in het toilet van het nederlandse TVamusement storten .

 6. @2:

  [..][ Veel van die homo’s hebben het niet zo op Marokkanen ][..]

  C’est le ton qui fait la musique.

  Is dat door jou onderzocht hoe het procentueel zit onder alle groepen in relatie met sexuele voorkeuren? Of is het je onderbuik die scheten laat? Ik vermoed van wel, gezien je eerdere smerige reakties.

Reacties zijn gesloten.