Brekend: eindelijk beseft een PVV’er dat hij te weinig weet

Ja  dat lijkt me wel een goed idee, dat die Ehsan Jami eerst even wat bij gaat leren alvorens hij zijn meningen de wereld in meent te kunnen slingeren. Dat-ie niet weer staat te juichen bij vliegtuigen die het WTC invliegen of zich vervolgens bij een haatpartij aansluit.

Overigens hadden wij een maandje geleden dit bericht dus zo zie je maar; gewoon een beetje ons in de gaten houden om op de hoogte te blijven.

11 gedachten over “Brekend: eindelijk beseft een PVV’er dat hij te weinig weet”

 1. Toch wel vooruitstrevend van de PVV dat een ex-lid van de Partij voor de Allochtonen mag studeren en dan al zo lang aan zijn studie mag knoeien op kosten van de Nederlandse samenleving. Het is te hopen dat hij achteraf niet een slapende cel van een moslim-organisatie blijkt te zijn. Of misschien juist wel?

 2. Niets goeds over Ehsan Jami natuurlijk, maar het lijkt me zeer aannemelijk, dat (het uiten van) de wens om er iets bij te leren, bij de PVV als ontslaggrond geldt.
  😉

 3. @3: Keira:

  Het zullen gelukkig niet meer dan een of hooguit twee celletjes zijn in dat wilders-hoofd, od bedoelde je dat niet 🙂

 4. Sharp komt binnenkort terug in actieve dienst , en vanwege de tere zieltjes van de PVV aanhang kan er maar één kleurtjesmens tegelijk op het partijkantoor komen …

 5. Opgerot staat netjes, maar ik heb het vage vermoeden dat Ehsan er gewoon uitgegooid is, of omdat ie erachter kwam dat Hero net zo idioot is als hij overkomt.

 6. Ehsan Jahmi,,die fragiele deftige tuttige jongen uit Iran toch?elke persoon met gaydar (antenne om homo’s te herkennen)zou bijna ploffen als je die man ziet…en hij heeft zogenaamd een vrouwelijke vriendin?ben helemaaaaal verbaast

 7. @8: Kevin:

  [gaydar]

  Nee nee, daar kan je je toch mee vergissen, heb ik wel eens gemerkt 🙂

  Ik vind hem een beetje onnozel en vooral heel bang. Als hij weggegaan is vanwege de pvv vind ik dat prima. Maar zowel als afvallige Moslim, als afvallige pvv-er. en als in de kast zittende nicht, stapelt hij toch wel foutje op foutje. Beter ten halve gekeerd, dan ten hele gedwaald, maar dat is nu al de derde steen waar hij zich aan stoot.

  Maar gelukkig; socialisten zouden ten alle tijde vergevingsgezind horen te zijn, en dat gaan we gewoon doen, hem als de verloren zoon ontvangen.

 8. Wie zegt dat Ehsan ooit ECHT moslim is geweest,en niet altijd al gewoon Christelijk?en dan zogenaamd vanuit Iran komend,en gewoonlijk door Holland veronderstelt word dat hij dan wel een moslim is/was?handig hoor als je zo dus op Islam wil toeteren en dan ook nog zelf zogenaamd moslim geweest net als Ayaan en Efshan…In Iran wonen ook Christenen en Joden hoor die dat ALTIJD al LANG waren@ LeRoiDanse:

 9. Niet zo slim om een afvallige ex moslim nu christelijk in de kast zittende en nu weer pvv afvallen en weer iets zoekende pipo in je partij op te nemen lijkt me erg ongeloofwaardig..te afvallig vind ik

Reacties zijn gesloten.