BREKEND: directielid SNS vastgoedspeculatie gearresteerd

Daar moet je toch wel wat voor gedaan hebben, zou men zo zeggen.

Justitie heeft gisteren voormalig directielid Buck Groenhof van SNS Property Finance gearresteerd op verdenking van onder meer oplichting en witwassen. Dat bevestigt zijn advocaat Jerry Hoff aan NRC. Ook Groenhofs voormalige assistente bij de bank en verzekeraar is opgepakt en zit vast.

Follow the Money heeft meer over deze schimmige zaak.

4 gedachten over “BREKEND: directielid SNS vastgoedspeculatie gearresteerd”

 1. Inderdaad, als de overheid overgaat tot het arresteren van topfiguren van een bank, dan zal het vast wel heel erg zijn. Kreeg zo langzamerhand het idee dat die immuniteit bezaten.

 2. De Maffia verhalen gaan maar door.

  Het is inderdaad heel ernstig gesteld, vooral dat wij burgers voor de verrijking en sjoemelen van deze maffialeden met onze belastinggeld moeten opdraaien.

 3. Bukken, Buck.

  (neo-)Liberalisme strookt meestal niet met legaliteit.

  Het zal mij benieuwen of, en hoe, de ‘plukze wet’ uitgevoerd gaat worden. Uiteraard na evt. uitspraak van een rechter. 😉

  Ik denk dat ik maar eens een lijstje ga samenstellen van dit soort charlatans die inmiddels -wereldwijd- zijn opgepakt. Zo uit mijn blote koppie kan ik zeker al een stuk of tien bedenken. En dan volg ik het e.e.a. niet eens zo zeer. Headlines ter kennisgeving aangenomen, zeg maar.

 4. Dit is het topje van de ijsberg.
  Er schijnen managers uren gedeclareerd te hebben, meer als dat er in 1 week zijn.
  De voormalige SNS top heeft hiervan al aangifte gedaan.

Reacties zijn gesloten.