BREKEND: Capuchonverbodsvoorstel VVD blijkt stompzinnig onmogelijk plan

Echt niemand had dit zien aankomen: de politie, het GVB en burgemeester Van der Laan van Amsterdam zien alledrie helemaal niets in het voorstel van VVD’er Robert Flos  om een capuchonverbod in het Openbaar Vervoer in te stellen.

Het is juridisch nauwelijks uitvoerbaar, het zal eerder tot escalaties tussen capuchondragende passagiers en chauffeurs/trambestuurders leiden dan wat anders, terwijl het gunstig effect op het aantal overvallen niet duidelijk is. Tot zover het laatste baanbrekende, en zoals gewoonlijk in de persoonlijke levenssfeer ingrijpende, liberale voorstel van de VVD te Amsterdam.

10 gedachten over “BREKEND: Capuchonverbodsvoorstel VVD blijkt stompzinnig onmogelijk plan”

 1. Flos zit blijkbaar bij de verkeerde partij. Met zijn opmerking heeft hij de zelfbenoemde krajmfajters al rechts ingehaald.

 2. @2 om iedere vorm van discriminatie te voorkomen zou het beter zijn om alle kleding in het openbaar vervoer te verbieden.

 3. @3 Dat is toch hartstikke discriminatorisch voor tegen mensen die kleren willen dragen?!
  😛

 4. VVD plannen zouden verboden moeten worden.

  net als die van de PVV.

  Er komt werklijk niks goeds uit die hoek. Werkelijk totaal niks.

  Maar we komen er stukje bij beetje achter. Nederlanders willen het leren op de harde manier.

 5. Dit verbaast mij hogelijk. Dit vanwege het feit dat nog geen uur nadat die VVD-proleet zijn weldoordachte vrucht van intellect op Twitter had gegooid, er op datzelfde open riool al een brul kwam van brulaap Ahmed Marcouch die het een prima voorstel vond van dat capuchonverbod.
  En als brulaap Ahmed Marcouch iets goed vindt, reken maar dat er dan over nagedacht is.
  Nu het idee kennelijk toch niet zo goed bevonden is, stel ik voor dat gecapuchonneerde geteisem middels zogeheten lokbuschauffeurs aan te pakken..of iets dergelijks….wellicht….misschien….
  Wat ook kan is ze ‘registreren’…..

 6. Het is een duidelijke boodschap aan zijn electoraat: een VVD-gemeenteraaadslid is even dom als zijn kiezers.

Reacties zijn gesloten.