Breinstürm des Tages: Sap en haar stekkerdoosje

De stekkerdoosstunt van Jolande Sap is niet voor herhaling vatbaar

In het kader van de tweepuntnullisering van Krapuul publiceren wij voortaan dagelijks een prikkelende stelling op de site, getiteld “Breinstürm des Tages”. Hierover kunt u naar hartenlust met elkaar in discussie. Een Breinstürm des Tages geeft niet DE mening van krapuul, of van DE redactie weer. Het tegendeel kan zelfs waar zijn. Wij zijn juist benieuwd naar uw (onderbouwde) standpunten.

7 gedachten over “Breinstürm des Tages: Sap en haar stekkerdoosje”

 1. Dit was zo kinderachtig.
  Inhoudelijk een komplete miskleun van jewelste.
  De grootste afgang sinds jaren.
  Op de kunduz missie na.

 2. In Kunduz hebben ze meegekeken, via de sateliet, op ons kanaal politiek24. Daar zijn ze juichend van hun sofa’s opgestegen, en hebben hun Pashtun-mutsen tegen het plafond geworpen.

  Yolande Sap trekt de stekker uit de missie die toch militair bleek. De ronduit politionele actie.

 3. Nee, het ontbrak er nog maar aan dat er eerst een waarschuwing over de volle breedte van het scherm in beeld kwam met de tekst ‘Er volgt nu een grap’.

 4. Alle kolder omtrent Mariko en Tofik is plotsklaps vergeten.
  Ik zou als fractievoorzitter stante pede afgetreden zijn. Bij volgende verkiezingen (als ze er ooit nog komen)
  is dit dan ook een bijna te makkelijke manier om GroenLinks af te serveren…
  Dus voor herhaling vatbaar? Néé…
  🙄

 5. Als Groenlinks stemmer ervaarde ik plaatsvervangende schaamte. Het meebrengen prul, in de hoop wat media-aandacht te krijgen, is een duidelijk teken van onmacht wat de partij geen goed zal doen. In een tijd waar normen in de 2e kamer verlegd worden, communicatie versimpeld wordt en iedereen de gekste manouvres uithaald voor een beetje aandacht, kun je meegaan of duidelijk een eigen lijn trekken. Meegaan in de simpelheid door een stekkerdoosje mee te brengen is niet de weg, dan hebben we simpelweg een clown erbij. Iemand in de communicatiekamer heeft hier keihard gefaald. Niet meer doen dus svp.

 6. Jammer. Dit is van zulk een bedroevend niveau. Hierin wordt gewoon meegegaan in een in tendens om anderen als infantiel te behandelen (iets wat ik zo verafschuw in de reclame die tegenwoordig over ons uitgestort wordt). Alle gedoe rondom de debatten leidt trouwens af van de werkelijke inhoud. Hoewel daar ook weinig verrassends te ontdekken is. Iedereen herhaalt nog eens de al lang bekende standpunten. Overigens ik mis in deze debatten Femke Halsema . Die zou vast een betere manier gevonden hebben om haar punt te maken.

Reacties zijn gesloten.