Breinstürm des Tages: redactieleden

“De huidige redactie van Krapuul begint een beetje te vervelen en het wordt tijd dat er een paar nieuwe komen”

In het kader van de tweepuntnullisering van Krapuul publiceren wij voortaan dagelijks een prikkelende stelling op de site, getiteld “Breinstürm des Tages”. Hierover kunt u naar hartenlust met elkaar in discussie. Een Breinstürm des Tages geeft niet DE mening van krapuul, of van DE redactie weer. Het tegendeel kan zelfs waar zijn. Wij zijn juist benieuwd naar uw (onderbouwde) standpunten.

29 gedachten over “Breinstürm des Tages: redactieleden”

 1. Ik vind dat de redactie leden het prima doen.
  Er zijn veschillende meningen in de redactie, dat maakt het boeiend.
  Persoonlijk zit ik het meest op de lijn van Al Bakrastani.
  Na een aanvankelijke moeilijke kennismaking.

 2. Nieuw bloed is altijd welkom, maar niet zozeer omdat de huidige redactie zou beginnen te vervelen… 😉

 3. De redactie is prima.
  Zou bescheiden aan mee willen doen, maar heb totaal geen tijd op dit moment.
  Blijf steeds ff snel tussendoor schrijven met veel fouten enz.

 4. Ik ben momenteel helaas verminderd aktief wegens twee aanstaande operaties en de zooi die ik moet slikken om me tot die tijd op de been te houdem…. ik kan me voorstellen dat mensen dat vervelend vinden. :mrgreen:

  (ik vind het zelf namelijk ook best wel vervelend 😛 )

 5. Misschien zouden sommige van de huidige redactieleden weer eens wat moeten tikken?
  Ik zeg maar wat?

 6. @7 Danku 🙂 …helaas is het eind nog niet in zicht, maar ik heb wél een razendleuke psychoterapeute toegewezen gekregen voor professionele één- à tweewekelijkse peptalk + nummer dat ik kan bellen als ik er even helemaal doorheen ben.

  Inderdaad, “ieder nadeel heb z’n voordeel” en NEE DAT MOETEN ZE NIET WEGBEZUINIGEN *kijkt boos*

  .
  Boze heks Schreef:

  tikken

  Ik ben al getikt 😀 (zie hierboven)

  Ik heb trouwens al wel een stuk of 10 opzetjes voor nieuwe stukjes liggen, maar die komen vanzelf als ik mijn formuleringen iets meer vertrouw. (Overigens hebben we aan deze situatie al de GELUL-poster en het Cheertfabet te danken omdat mijn creatieve spieren nog vrij redelijk werken, dus helemáál niks doe ik ook weer niet.)

 7. Als de redactie bij een goeie reactie een treffende titel kan bedenken is er toch niks op tegen om van zo’n reactie een gastbijdrage te maken. Ik mijn best doende inhoudelijk te reageren met een afwijkende mening zou daar geen bezwaar in zien. Wellicht zet het andere reageerders ook aan om een mening neer te zetten die tot nadenken aanzet. Het is maar een ideetje dat wellicht elke goeie bijdrage beroemd wordt in Krapuul en ver daar buiten?

 8. @11 dat is iets wat we regelmatig zien gebeuren ja, reacties die zó als Open Podium geplaatst hadden kunnen worden. Hierbij dan ook het verzoek om even de vinger in bedwang te houden als men juist een lel van een prachtige reactie getypt heeft, en te overwegen die in plaats daarvan via Open Podium in te dienen.

 9. Boze heks Schreef:

  Misschien zouden sommige van de huidige redactieleden weer eens wat moeten tikken?
  Ik zeg maar wat?

  Ik doe het graag , helaas nemen werk en gezondheidproblemen veel tijd in .. Dit was een slechte zomer voor mensen met Reuma ….

 10. Met 1 of 2 extra gekjes (die de site vullen) zouden we al een heel eind komen. De rest van de redactie kan dan volop revalideren en epibreren.

 11. @6 Beterschap.

  Ik ben ook al mensen aan het vragen, maar ik ken vooral PVV’ers. Nou is dat niet zo erg natuurlijk maar al die woorden in een bepaalde volgorde zetten, wordt wel een probleem.
  Verder kan ik het iedereen aanraden, want het is leuk om te doen. Voor mij dan. Maar ik heb natuurlijk wel een tik.

 12. Huib Schreef:

  Geen ekskuus.

  Hoezo, het is toch geen báán? 😛 Kwalitiet boven kwantitiet! 🙂

  (moet je mij horen met mijn 1 artikel per maand 😀 )

  nee hoor, hartstikke goed al die mensen die dagelijks voor content zorgen! *LUIDKEELS APPLAUS*

 13. Tja, daar jvdheuvel de jacht op “gekjes” geopend heeft, zou ik me eigenlijk bijna wel geroepen voelen…
  Aan die schijnbaar primaire eis kan ik wel voldoen, vrees ik 😀

 14. @25 Copy wil ik ook zo wel proberen te leveren, hoor… Er zit, geloof ik, alweer iets in mijn pen (en het gaat niet eens over de psychiatrie). Maar ik wil geen loze beloften doen, dus negeer deze bijdrage… 😉

 15. Met een gekje bedoel ik iemand die in het schedule kijkt en ziet dat er weinig berichten zijn voor de komende uren en die dan zorgt dat er berichten zijn conform onze hoge redactionele standaards.

 16. @27 Ja, dat begreep ik ook wel. Was slechts geniepige Spielerei, om je bewust verkeerd te begrijpen… 😉

Reacties zijn gesloten.