Bony gepest door Nederlandse overheid

Wilfried Bony, de sterspeler van Vitesse en momenteel beste voetballer op de Nederlandse velden, is boos op Nederland. Hij wil dan ook zo snel mogelijk een transfer maken.

NuSport geeft zijn verhaal weer:

De vader, moeder, broer en zus van Bony (23) kunnen hem tot zijn verdriet niet bezoeken in Nederland, vertelt Bony in het NUsport-magazine van deze week.

“Ik heb twee keer geprobeerd mijn broer over te laten komen, maar beide keren kreeg hij geen visum. Dat is toch niet normaal?”

Nog een cadeautje van Wilders aan de Nederlandse samenleving, waardoor voor Nederland waardevolle buitenlanders zich wel twee keer bedenken alvorens naar ons land te komen.

4 gedachten over “Bony gepest door Nederlandse overheid”

  1. waardevol ?? HIJ haalt wel de krant , al de Allochtonen in de zelfde situatie niet …. Mijn schoonmoeder kreeg geen visum om bij mijn vrouws bevalling aanwezig te zijn …

  2. Men trapt zelfs (illegale) vluchtelingen die een prachtopleiding in een niet westers-land hebben doorlopen ons van tradities doortrokken poldertjes en benepen denkertjes( nou ja denkertjes!)landje uit. Dit levert volgens sommige politieke partijen geld op.

Reacties zijn gesloten.