BN’er Maik de Boer zet huis ook te koop

Shownieuws: ziet de bekende stylist Maik de Boer het kiezersbedrog van Markio Rutte de aanleiding om zijn centrumpaleisje in Amsterdam te koop aan te bieden? Voor ruim 1,5 miljoen Euro’s krijg je een aardig optrekje met privégarage. Is het verkopen voordat de huizenmarkt nog verder instort dankzij het gedraai van Markio Rutte? Of heeft Maik zijn zinnen gezet op een leuk winkeltje met gestyleerde kaasplankjes?

Heeft Markio Rutte en de Vereniging Voor Duitendieven met het loslaten van de Hypotheek Rente een trend aangewakkerd onder Bekende Nederlanders? Het is niet niks wanneer TV personalitys zoals Bridget Maasland en Maik de Boer ondanks over-de-top inkomens besluiten om huis en haard te verkopen.

Beiden begeven zich in kringen waar ze wel eens wat horen en tips ontvangen. Ook staan ze in contact met de doorgaans goed geïnformeerde Albert Verlinde. Wie weet hebben zij al lang vernomen wat de CPB rekenmeesters pas vandaag naar buiten brengen.

Volgens de rekenmeesters schieten woningbezitters er door het beleid van Rutte II minstens 2,7 procent bij in. Daarvoor kelderden de huizenprijzen al met 4 procent door het overheidsbeleid onder Rutte I. Zo stelt het CPB

Dat we mogen meemaken dat Mark Rutte de plaag is geworden voor veel verdienend Nederland die hun villasubsidie kwijt zien raken dankzij zijn pluchegeilheid. Lachen toch! Echt! De PvdA heeft de VVD bij de ballen en Markio Rutte heeft een hoop uit te leggen aan zijn vriend Jort Kelder.

6 gedachten over “BN’er Maik de Boer zet huis ook te koop”

 1. Wat erg toch dat ik geen van deze Bekende Nederlanders zelfs maar bij name ken. 😆

 2. @2: Arnold

  En hoe moet dat nou met onze lifestyle?

  Komt natuurlijk nooit meer goed zonder totebel Maik de Boer.

  Ik ben er gewoon ongelukkig van ; )

 3. Er gaan ook al winkels sluiten in de pc hooftstraat ,ja het worden moeilijke tijden .We moeten maar een steunfonds oprichten je mag niet hopen dat hij naar de voedselbank moet

 4. Nog erger als Meneer de Boer er als vrijwilliger gaat werken achter de uitgiftebalie. daarentegen kan hij prima functioneren bij de kringloopwinkel getuige zijn indrukwekkende biografie op
  http://www.twilight-entertainment.nl/maik-de-boer-boeken/

  Maar hij stapte uit de hotellerie om zijn hart te volgen; hij kon niet langer om zijn passie voor kleding heen en ging aan de slag als freelance stylist. Zijn aanpak waarbij hij zijn cliënten met kleding dat extra beetje cachet geeft zonder afbreuk te doen aan hun unieke karakter, bleek een garantie voor succes.

Reacties zijn gesloten.