Bleker de kiloknallerkweker

Provincies zetten deuren voor intensieve veehouderij wagenwijd open … Ondanks verbod op nieuwe vergunningen doet Bleker niets … GroenLinks wil dat Bleker provincies terugfluit

Elf provincies in Nederland hebben plannen voor intensieve veehouderij in de provinciale akkoorden opgenomen. Dat terwijl staatssecretaris Bleker een verbod heeft opgelegd voor het afgeven van nieuwe vergunningen voor het bouwen van nieuwe stallen. GroenLinks vindt dat Bleker de provincies moet terugfluiten.

Een Kamermeerderheid nam begin dit jaar de motie Grashoff aan. Daarin is afgesproken dat gemeenten geen nieuwe bestemmingsplannen mogen afgeven voor uitbreiding van intensieve veehouderij totdat het maatschappelijke debat over megastallen is gevoerd. Uit een inventarisatie van GroenLinks blijkt dat elf van de twaalf provincies zich niet aan het verbod houden. Alleen Friesland houdt zich aan de regels.

Gaat lekker met die Bleker en dit kabinet. Circusdieren kunnen gewoon gehouden worden, geen enkel probleem. Megastallen, laat maar komen. Lekker goedkoop vlees, en het ruimt misschien ook nog wat zwakkeren in de samenleving op als er weer eens een ziekte of zo uitbreekt.
En dan wel zeiken over halal/kosher slachten, want die laatste seconden zijn toch wel heel erg. Dat ***leven er voor is niet belangrijk.

2 gedachten over “Bleker de kiloknallerkweker”

 1. Bleker de kiloknallerkweker [raaak..!!] neemt halve maatregelen. Stel je/hem een gebouw voor van 2,5×2,5×2,5 KM, passen een miljoen inwoners in met al hun fabrieken en stallen en kassen en alles wat normaliter nu ook aan voorzieningen in een stad en zijn omgeving aanwezig is, dan is er nog twee keer zoveel grondoppervlak beschikbaar als nu op ons land[je] gedeeld door 16 omdat er 16 miljoen inw. in ons land zijn [dus er zijn maar 16 van die gebouwen nodig!]. En dan hebben we ons land nog dat volledig met rust gelaten kan worden. Zeit Geist’s natte droom? Nee noodzakelijk als welvaart en wereldbevolking blijft groeien en de mens de Natuur en zijn eigen toekomst de baas wil blijven.

  Geüpload door TZMOfficialChannel op 25 jan 2011
  This is the Official Online (Youtube) Release of “Zeitgeist: Moving Forward” by Peter Joseph. [30 subtitles ADDED!]

  On Jan. 15th, 2011, “Zeitgeist: Moving Forward” was released theatrically to sold out crowds in 60 countries; 31 languages; 295 cities and 341 Venues. It has been noted as the largest non-profit independent film release in history.

  This is a non-commercial work and is available online for free viewing and no restrictions apply to uploading/download/posting/linking – as long as no money is exchanged.

  A Free DVD Torrent of the full 2 hr and 42 min film in 30 languages is also made available through the main website [below], with instructions on how one can download and burn the movie to DVD themselves. His other films are also freely available in this format. Zie : http://www.youtube.com/watch?v=4Z9WVZddH9w&feature=player_embedded#at=53

  Nieuwe documentaire, 2uur 40min inspiratie die ook aansluit met dit recente stuk van Andrei Vreeling en de discussie erover: https://krapuul.nl/blog/38920/start-de-revolutie/

  En er is meer op: http://www.youtube.com/user/TZMOfficialChannel

Reacties zijn gesloten.