Bij de Dagelijkse Drek droomt men van een PVV dictatuur

Alhoewel Joost de schedelmeter Niemöller als te extreem rabiaat rioolrechtse stukkieschrijver eruit is gegooid, droomt men bij de Dagelijkse Drek nog steeds van een PVV dictatuur.

In de toelichting op de oproep “Hoe kan de PVV volgens jou (nog) beter gemaakt worden?”, geplaatst op het Open Podium, staat:

het liefst zou ik het programma[pvv] dermate framen dat we eindelijk eens een partij met een absolute meerderheid gaan krijgen

Een anonieme ik (halo1) die droomt van absolute macht en dat wil bereiken door:

een nog fellere en creatievere anti-links opstelling.. maar ook weer geen totale vervreemding..

Ik krijg de bibbers van dit soort fascistische imbecielen.

9 gedachten over “Bij de Dagelijkse Drek droomt men van een PVV dictatuur”

 1. “Hoe kan de PVV volgens jou (nog) beter gemaakt worden?”

  En er wordt natuurlijk bedoeld als volgt:

  “Hoe kan de Ethnische dictatuur volgens jou (nog) beter gemaakt worden?”

 2. Die rabiaatrechtse halo heeft ook wel eens bij FN gereageerd. De eerlijkheid gebiedt te zeggen dat hetgeen op Open Podium verschijnt, niet per definitie de mening van de redactie van DDS vertegenwoordigt. In dit geval betwijfel ik of de redactie van DDS wel zo voor een alleenheerschappij van de PVV is. Niet omdat Livestro en co. principiële bezwaren tegen een rechtse dictatuur zouden hebben, maar omdat men denkt dat de PVV in sociaal-economisch opzicht een linkse partij is. Jaren geleden werd Wilders door een medewerker al eens betiteld als ‘communist, omdat hij de ontslagbescherming wilde handhaven. Over dat niveau hebben we het bij DDS.

 3. Er is geen enkele manier om de pvv iets beter te maken.
  Uit iets slechts komt nooit iets goeds voort.

 4. Kan het maar niet laten om toch even te kijken naar nieuwe peilingen. Tot groot genoegen van DDS is Wilders=PVV weer de grootste virtuele man=partij van Nederland. Mijn klassiek gevormde koppie weigert bij virtueel dan te denken aan mannenmoed, deugd en voortreffelijkheid. Het enige, noem het maar, mannelijke wat dan nog bij me opkomt, is het woord macho, en dat dat helemaal niet deug(d)t! Gelukkig is nog maar een vijfde door dat machovirus met zijn venijnig dictatoriale uitzaaiingen besmet. Nu nog hopen dat ze zich op tijd laten behandelen!

 5. @Pyt, “De eerlijkheid gebiedt te zeggen dat hetgeen op Open Podium verschijnt, niet per definitie de mening van de redactie van DDS vertegenwoordigt.”

  Maar ondertussen plaatsen ze (van DDS) dat soort bagger wel.

  Eens met het debiele niveau aldaar.

  De rimpeleffecten van https://nl.wikipedia.org/wiki/Rode_Angst , welke je overigens ook met enige regelmaat bij https://twitter.com/herbertkuiling terugziet (als het bijv. over de SP gaat). Lui zijn te dom om te poepen.

  @Joost: waarom iemand de peilingen van een Maurice de Hond nog serieus neemt, is waaay beyond me. Geen enkele van zijn peilingen, voor zover mij bekend, kwam zelfs maar in de buurt bij de uiteindelijke uitslagen.

  Los daarvan: http://stukroodvlees.nl/peilingen/is-de-pvv-even-groot-als-de-pvda-en-vvd-samen-hangt-van-het-peilbureau-af

 6. Misschien dat men er niet van een dergelijke dictatuur droomt al plaatsen ze wel de meest vreselijke bagger die anders suggereert, hebben ze er wel erg lang over moeten nadenken – net als bij Radio 1 – eer nazi Niemöller eruit getrapt werd en thans dromen ze wellicht bij die dreksite van massamoord getuige het binnenhalen van massamoordverheerlijker Bart Schut (wordt het nog wat met de aangifte tegen ons kereltje?).
  Kortom: als het al van fascistische drek te onderscheiden is, zie ik het in elk geval niet.

 7. Livestro heeft Niemöller eruit gegooid omdat zijn fanclub de reactieruimte dagelijks onderscheet. De bruine bagger die je daar aantrof onderscheidde zich in niets van de bagger op het naziblog van E.J. Bron. Het gevolg was dat relatief fatsoenlijke conservatieven als Dirk-Jan van Baar geen stuk konden plaatsen zonder dat ze door de Niemöller/Wilders-fanclub voor rotte vis werden uitgemaakt. Bovendien zat de toenemende radicalisering van Niemöller niet iedereen even lekker.

  Ik zou Livestro geen fascist noemen, dan rek je het begrip wel érg ver op. Uiteraard zullen conservatieven – wanneer ze dat noodzakelijk achten – zonder met de ogen te knipperen bij fascisten op schoot kruipen. Tenslotte hadden ze daar in het interbellum ook geen enkele moeite mee.

  Volgens mij heeft de move om Niemöller te ontslaan weinig effect gehad. Dezelfde tierende bende halve en hele nazi’s schijt nog steeds dagelijks de reactieruimte vol.

 8. Livestro is ook geen fascist. Een debiele (extreem-/ conversatief-)rechtse roeptoeter, dat dan weer wel. Maar zéker geen fascist, nee.

  Wat die zelfbenoemde PVV’ers op de dagelijkse bruine drek aangaat, die ‘kapen’ dat soort virtuele hangplekken. Denken dat het ‘hun plek tot samenkomen’ is, zoals je wellicht al opgevallen zal zijn.

  Oplossing: bannen die idioten. Zoals je zelf ook al aangeeft, laten die idioten totaal geen ruimte om tot een min of meer gezonde discussie te komen. Laat ze lekker de reaguurderspanelen van geenstijl vervuilen met de drab uit hun onderbuik.

 9. Een jaar of 5 geleden begon DDS met de intentie om het conservatieve, liberale geluid van Edmond Burke te laten horen.Dat heeft niet zo lang geduurd, want het PVV volk kwam uit alle hoeken en gaten opzetten.Het beschaafde conservatief-liberale geluid werd overschreeuwd door populistisch gekrijs. Zelfs de weinige libertariers werden belachelijk gemaakt en met non-argumenten in de zeik genomen.In plaats dat Livestro het moderatie-mes trok, liet hij de meute z’n gang gaan.Hij probeert het sinds kort met de historicus Dirk Jan van Baar, maar van Baar is kritisch over Wilders en dat valt heel slecht in het PVV clubhuis.
  Net op het moment dat ik dacht; Livestro, je verloochent je klassiek-liberale principes, kwam de uil uit de boom.Livestro hemelde zijn site op met het argument dat DDS van alle fora de meeste hits had.En de meeste hits trekt adverteerders aan en dat brengt money in the pocket.In zoverre is Livestro net als iedere VVD ér.Geld gaat voor principes.
  DDS is nu op zijn hoogtepunt, maar de site wordt steeds eenzijdiger en voorspelbaar. De neergang begint binnenkort, voorspel ik.

Reacties zijn gesloten.