betrouwbaarheid?

Edit redactie dit is blijkbaar een reactie op “Een wijze les voor deze beroepsneger”

Heb je die tweets verder uitgespit of neem je ze aan op face value? Ik begin het steeds meer te wantrouwen dat er om niets echt zo geraaskald wordt, het komt de anti pieten lobby té goed uit dat dit soort gedrochten onder een steen vandaan komen. Misschien onderschat ik domheid maar het is onlogisch om dit te tweeten als je  zwarte piet echt wil behouden.

Toen Peter R de V zijn bedreiging wereldkundig maakte had ik al zoiets van;’klinkt té aggressief, dit dreigement is geen idioot die scheldt omdat hij over de rooie is ( die arrogante rotkop heeft soms dat effect op mensen, Peter), maar puur een to-the-point dreiging met moord. Ik kan me niet voorstellen dat iemand, al was hij de grootste pietenfan, daarom peter wil doodschieten, voor een filmpje. .

er is voor zover bekend gemaakt ook nooit iemand opgepakt rondom dit gelazer op twitter, wel bleek een bedreiger van Anouk een gehackte account te zijn.

Ik vermoed dat er veel meer gehackte accounts zijn waarmee de antipieten bedreigd worden, en het eveneens sympathisanten van Quinsy zijn die de beeldvorming naar hun hand willen zetten.  Effectief lukt dat want in talkshows is het een steevaste opmerking geworden. Het past in de militante toon die de harde kern ook op tv uitkraamt, voor en na de rechtzittingen.

Niet dat ze achter alle ‘ga terug naar” tweets zitten maar soms is het echt too much. Ik ben benieuwd of er meer mensen zijn die een vreemd gevoel krijgen bij sommige rants.

1 gedachte over “betrouwbaarheid?”

  1. Pingback: Feiten checken en onderbouwen | Krapuul

Reacties zijn gesloten.