Berichtje van Keira

Misschien zijn er mensen die zich afvragen wat er met mij is gebeurd. Daarom maar even een berichtje.

De afgelopen jaren zijn erg woelig voor mij geweest. Ik ben gescheiden, ben bij Krapuul gaan schrijven (heb in 2,5 jaar tijd meer dan 3.400 berichten geschreven), heb de liefde van mijn leven gevonden, ben verhuisd, had oude woning verhuurd, ben getrouwd, oma geworden, huis kunnen verkopen in oude woonplaats. Kortom, er is heel veel gebeurd en dat eist nu zijn tol. De stress van het gevecht met de bank over een restschuld is over – was echt erg! Het huis was binnen een maand verkocht, het gevecht met de bank heeft 3 maanden geduurd. Een hypotheek van 3 ton is geen probleem, maar een restschuld van 50k zonder onderpand is ondoenbaar, idioten!

Maar goed, nu het stof aan het neerdalen is en ik aan het genieten ben van mijn nieuwe leven, kan ik het even niet opbrengen om me in de riolen van de maatschappij te begeven. Er is nog genoeg mis, ik weet het, maar ik word er fysiek onpasselijk van als ik stomme dingen lees en ja ik steek heel even de kop in het zand en leef even heel genoeglijk in onwetendheid.

Gelukkig zijn er altijd weer mensen die in opengevallen plaatsen stappen en jvdheuvel blijft als vanouds gewoon doorschrijven. Ik vind het ongelooflijk dat hij al gewoon jaren doorgaat. Petje af! Het gaat een mens niet in de koude kleren zitten om iedere keer weer door de drek te waden, daar over na te denken en over te schrijven. Het gaat aan je vreten, althans aan mij wel.

Daarom doe ik het even rustig aan en probeer alles weer op orde te krijgen en wie weet ga ik me wel weer opwinden over misstanden in de maatschappij, doe ik nu ook nog hoor, ben niet afgestompt, maar kan er even niet over schrijven. Zit gewoon met een mega writers block cq weerzin tegen de riolen van de maatschappij.

 

13 gedachten over “Berichtje van Keira”

 1. Ik zou tzt dan graag weer stukjes van je lezen (zoals ik dat met plezier heb gedaan) wanneer je weer de puf hebt 🙂

 2. Welkom terug Kiera.

  Maar het gevecht gaat helaas door. Bij dat assoblad de Elsevies zijn ze als de dood voor de nivelleringsplannen van Samsom. Net alsof hij achter hetgeen staat wat hij predikt. Maar de angst van de asocialen voor zulke plannen spreekt wederom weer boekdelen. Ze hebben al veel te goed maar iets inleveren ho maar!

 3. Hee Keira, goed dat je effe een kattenbelletje stuurt.
  Neem de tijd, de misstanden lopen (helaas!) niet weg.
  Geniet nog maar even fijn van man en kleinkind, we zien je wel weer verschijnen.

 4. Probeer te genieten, ik weet het, het is een cliché maar het leven is kort! 🙂

 5. En ik kan je alleen maar van harte heel veel geluk toewensen samen met je nieuwe liefde in je nieuwe omgeving. Heel veel geluk en…dank voor alles wart je gedaan hebt!

 6. Jammer hoor, het is nu echt een machoboel op de redactie en in de chat. Nou nee, eerder een soort nichtentent eigenlijk. Wij zijn/waren de enige twee halfvrouwen, de rest allemaal enge mannetjes die praten over auto’s en dakkapellen. Hoe zou dat eigenlijk komen? Waarom zo weinig vrouwen die schrijven? 😉

 7. Dank allemaal voor de lieve woorden. En LRD :-D, ben ik een halve vrouw omdat ik een wijf met ballen ben? 😀 Misschien dat ik weer eens langs kom, wie weet gaat het dan weer kriebelen en ben jij niet zo eenzaam 🙂 zo weinig vrouwen die schrijven? Geen idee, kan wel wat gissen, maar meer zal dat niet zijn.

 8. @8: Keira:

  [ Misschien dat ik weer eens langs kom ]

  Mijn wereldbefaamde zelfgebrouwen vliertinctuur staat voor je klaar op het dressoir, naast de bezems voor onze vliegtochtjes, want vliegen moet ik ook alleen doen tegenwoordig, daar gelooft dat manvolk niet in hè, watjes, zijn bang dat ze vallen ;-).

 9. Bedankt voor je berichtje K je wordt uiteraard enorm gemist maar verder natuurlijk alle begrip en blij te horen dat het zo goed met je gaat.

Reacties zijn gesloten.