Ben Knapen: Hongersnood? Doe het zelf!

Ja, slecht voorbeeld doet ook slecht volgen, he? Als de overheid de medemens in de stront laat zakken, waarom zouden de burgers dan anders doen? Is dan toch tot norm verheven?

Want Nederland is een land geworden van egoïstische rotzakken. Mensen die niet veel hebben, hoeven nergens op te rekenen en kunnen ook niet veel bijdragen. Zij die veel hebben zijn bang dat ze minder zullen hebben en geven niks weg, alles voor mezelf!
Mensen die hier een beter leven op willen bouwen, ongewenst en rot maar weer op!

Dus overheid en kabinet, bedankt voor de nieuwe moraal in Nederland 😥 Red je het niet? Eigen schuld, zoek het zelf maar uit. Ga je dood? Ook eigen schuld, moet je maar niet dood gaan. Woon je in het verkeerde deel van de wereld? Ook eigen schuld! Maar vooral daar blijven! 😥 😥 😥

4 gedachten over “Ben Knapen: Hongersnood? Doe het zelf!”

 1. De typische Joop-kop staat me toch wel enigszins tegen, moet ik zeggen. Suggereren, dat dit bij benadering de woorden van Knapen zijn… Het beleid, dat hij uitvoert, mag zeker ter discussie staan, maar het schreeuwerige “Knapen: Hongersnood? Doe het zelf!” is tabloidjournalistiek…
  😉

 2. P.S. Ik deel je zorg volkomen, Keira, en zelfs die van Joop, mij ging het alleen om de kop…

 3. Eerlijk?

  Knapen noemt het ‘oneerlijk’ om belastinggeld in te zetten voor hulp ?

  Er sterven 100.000 mensen !!

  Regering en staat geven miljarden uit aan springlevende in de zon genietende en pens vretende Grieken.

  En dat is eerlijk , of is dat ons belasting geld niet ? ander potje is dat ..het rechtse potje , dat overloopt vande gelden die gestolen zijn van de burgers.

  Daar zal dat die blonde rapunzel wel meer van weten.

Reacties zijn gesloten.