Bejaardenhuizen worden afgeschaft

Nou, is dat geen fijne verrassing waar je werkelijk geen mens over hoorde tijdens de verkiezingsstrijd? We schaffen gewoon alle verzorgingshuizen af! Daar stem je toch strategisch PvdA voor, nietwaar? Bezuinigen op diegenen die volkomen weerloos zijn, daar doe je het voor. Kijk, voor VVD’ers is dit geen bonus, die weten van zichzelf allang dat ze een stel egocentrische materialisten zijn, zijn daar ook trots op, maar voor de gemiddelde PvdA-stemmer moet het toch een opluchting zijn een regering dit soort aso-maatregelen ook gewoon mag treffen als de PvdA er deel van uitmaakt.

#diederikhadeenlekkerkontje laat tenslotte ook het Willem Dreeshuis sluiten, zo is hij ook wel weer.

Dit voorjaar wordt er werkelijk een van enorme bevrijding voor de PvdA-er: eindelijk mag ook hij vrijelijk discrimineren en asociaal bezuinigen zonder zich daar nog moreel bezwaard over te voelen!

8 gedachten over “Bejaardenhuizen worden afgeschaft”

 1. Dus eerst met het vrijgeven van de huren de bejaarden uithongeren , en als ze dan door ondervoeding verzwakt en ziek zijn is er vervolgens geen plek om verzorgd te worden … De definitieve oplossing van het bejaardenprobleem door de PvdA ???

 2. Niet ver van m’n bed meer hoor, het begint over een maand of 10, dan wordt de grens voor opname opgetrokken naar zorgzwaartepakket 5.
  Dit houdt in dat mensen met een ZZP t/m 4 niet meer opgenomen mogen worden.
  Een ZZP krijg je bij langdurige ziekte, bij ouderen meestal dementie.
  Met een ZZP 4 kun je eigenlijk niet meer zelfstandig leven.
  Vooralsnog heb ik niet uit de berichtgeving op kunnen maken wat er dan voor die mensen geregeld moet gaan worden.
  Zie topic gisteren beleidsdiarree, volgens mij zijn we stuurloos en zonder idee.

 3. @ Jan.

  Mijn moeder heeft alzheimer.
  Toen zij naar een verpleeghuis ging, was ze niet meer in staat tot alleen wonen.
  Ze was een gevaar voor medebewoners ( woonde in een rijtjeshuis ).
  Zat in de meterkast en overal aan.
  Een groot gevaar dus.
  Ik zie dit helemaal uit de hand lopen.

 4. @4 Ik weet precies wat je bedoelt, heb het met mijn eigen moeder meegemaakt. Iedereen die een dementerende oudere in zijn familie heeft gehad weet dit ook. En als er toevallig geen familie of naaste vrienden meer in de buurt wonen => vette pech, willen is kunnen, ziek zijn is een keuze.

  Een inmiddels gepensioneerde verpleegkundige die ik ken riep dit al jaren, dat ze het allemaal af gingen schaffen want te duur. Nu is zij soms een beetje erg cynisch, maar hier had ze dus gelijk.

 5. @6 kunnen die toekomstige werkloze PVV 2e kamerleden dan niet omgeschoold worden tot bejaarden verzorg(st)er?

Reacties zijn gesloten.