Begint Geert Wilders nu al te zemelen?

Nieuwe kabinet is nog geen dag oud en de PVV zit al te zemelen. Madlener die het feestje verziekt en Grote Leider Geert die ook weer wat moet zeggen. Zal wel zijn opdat Mark vooral niet moet denken dat hij nu echt premier is. Dat hij maar even onthoudt dat het Geert is die aan de touwtjes trekt. Gaat nog leuk worden voor de toekomst. 😈

Overigens wel apart dat Wilders een interview heeft met Nieuwsuur. Zowiezo een interview is apart en dan ook nog bij Nieuwsuur. Zou Bram dat wel goed vinden?

3 gedachten over “Begint Geert Wilders nu al te zemelen?”

 1. rond 4 september stond dit nog in de krant…” Hij beschreef hoe Wilders aan de onderhandelingstafel zei dat hij het regeerakkoord anders zou gaan uitleggen dan de VVD en het CDA…..”

  en nu zie je gelijk hoe Klink de waarheid sprak…

  ” De maatregelen om bijvoorbeeld gezinshereniging moeilijk te maken, zouden volgens Madlener specifiek gericht zijn op immigranten met een islamitische achtergrond. De regeringspartijen VVD en CDA zeggen juist dat het nieuwe immigratiebeleid niet specifiek gericht is op bepaalde groepen.”

  en weer die lapzwans Rutte met een nietszeggende reactie alleen: “we zijn het oneens over het karakter van de islam” 😯

 2. De linkse partijen moeten vragen stellen en nog meer vragen stellen. Splijtende vragen. Want Safiya heeft gelijk: Het regeer- en gedoog-accoord is dubbelzinnig. Wilders kan rustig blijven volhouden, dat voor hem de twee-staten-oplossing Israel-Palestina betekent, dat Jordanië Palestina is. De PVV kan rustig blijven ageren voor racistische maatregelen tegen moslims. Die verschillen moeten op de spits gedreven worden. Wanneer begint Links daar eindelijk mee?

 3. Huib Schreef:

  Die verschillen moeten op de spits gedreven worden. Wanneer begint Links daar eindelijk mee?

  Zgn Links , en dan de vooral de door jouw in bij een andere reactie verdedigde mvr Halsema helpt blijkbaar liever mee aan verdere marginalisering van de Moslims door van gebrek aan kennis over de Islaam getuigende vragen te stellen … Én steunt de Geertaanbiddings-dagtochtjes van de PVV naar de Geert en Bram Show in Amsterdam , Alleen Roemer stelde vragen ….

Reacties zijn gesloten.