13 gedachten over “Bedreiging voor Geert Wilders’ gedachtegoed”

 1. In een woord klasse.

  ps Keira
  Wil je Wilders niet vergelijken met zo een prachtige vogel.
  Dat verdient Wilders absoluut niet.
  Vergelijk hem maar met een rat.

 2. 2
  Laurent

  Uw terechte argumenten overwegende stel ik voor om Wilders in de toekomst te vergelijken met een strontvlieg.

 3. Hopelijk ontvangen ‘Stichting Connect’ en ‘JMNA” geen subsidie voor dit initiatief, dat zou van de gekke zijn.
  Verder lijkt me dit een prima bezigheid, ik hoop dat het wat wordt.

 4. @4

  Liebermann zal dergelijke “verachtelijke joden” vast geen subsidie geven

  de zionazi’s geven hun sjekels liever aan Geert en Pistolen Gidi

 5. Persoonlijk vind ik dit initiatief zwaar overdreven en het ergert me ook…
  Er is geen enkele reden te bedenken waarom Marokkanen iets goed hebben te maken t.o.v. de joodse bevolkingsgroep in ons land.

  In Nederland worden Marokkanen vandaag de dag veel erger maar vooral veel zwaarder gediscrimineerd dan joden dus lijkt het mij eerder logisch dat joden uit al dan niet misplaatste solidariteit woningen of auto’s van Marokkanen opknappen!

  Dit nu in Amsterdam plaatsvindende initiatief voed het aloude waanidee dat joden de (eeuwige) slachtoffers zijn; een ieder hier die de internationale politiek een beetje volgt weet wel beter….

 6. @6 Waarom ergert het je nou? Het gaat er niet om dat die Marokkanen iets goed te maken hebben volgens mij. Het is gewoon een mooi project. Mensen zetten zich samen in om iets weer mooi te maken, ze tonen respect voor de begraafplaats.

  @4 Nicky wat ben je weer zuur bezig. Bah!

 7. Keira Schreef:

  @6 Waarom ergert het je nou? Het gaat er niet om dat die Marokkanen iets goed te maken hebben volgens mij. Het is gewoon een mooi project. Mensen zetten zich samen in om iets weer mooi te maken, ze tonen respect voor de begraafplaats.

  Met alle respect ‘Keira’… (en dat meen ik), ik weet niet hoe lang jij in dat wereldje meeloopt en ik wil jou je door mij gewaardeerde positieve denken niet afnemen maar ik -man 62 jaar- heb door schade en schande geleerd dat uitgerekend dáár idealistische motieven in verreweg de meeste gevallen uitsluitend worden aangewend ten faveure van één enkele partij…

  Mag jij raden welke…

 8. Het gaat hier om een klein tot natuurmonument vervallen stuk grond dat in de buurt bekend staat als Jodenmanussie.
  Wat mij betreft zou het heel wat zijn geweest als de rotzooi was weggehaald, eventueel omgevallen of omgegooide zerken weer rechtgezet en verder de boel met rust laten – voor de dode mensen en de bijzondere dieren die er wonen.

 9. @1 u wilt de edele Rattus Norvegus toch niet vergelijken met een creatuur als Wilders? Het intelligente knaagdier dat zich altijd en overal weet aan te passen en in die zin dichter bij de mens staat dan enig ander wezen? Dat zijn dus al twee dingen die Rattus Norvegus vóór heeft op Wilders – intelligentie en aanpassingsvermogen.

  MvG,

Reacties zijn gesloten.