5 gedachten over “Barry Madlener racist genoemd”

 1. Madlener vroeg aan parlementsvoorzitter Jerzy Buzek om Schulz terecht te wijzen, maar Buzek liet het debat gewoon verder gaan. Volgens Madlener is hier sprake van met twee maten meten. Een Britse Europarlementariër werd eerder de vergaderzaal uitgezet, toen hij een toespraak van de Duitser Schulz onderbrak met een nazislogan.

  @ Madlener: Nou en? Jij mocht toch blijven zitten! Wat zeur je nou LUL!

 2. Verder vond Schulz zeewater ‘behoorlijk nat’, is volgens hem uranium ‘aan de zware kant’ en beweerde hij dat Otto Normalverbraucher ‘een typische Duitser’ was.

  In overig nieuws: Albert Einstein toch fysicus, Zon belangrijke bron van energie voor de aarde, Elvis Presley over z’n hoogtepunt heen.

 3. Het ziet er uit als een racist, het praat als een racist, het gedraagd zich als een racist, ra ra wat is het dan? Een PVVer welke studeerd voor nazi. Mogelijk moet Barry binnenkort tentamen afleggen bij Bosma of misschien wel bij de grote lijder! Waarvan ik het vermoeden heb dat Cthulhu uit zijn graf is opgestaan en Lovecraft dus gelijk had. Het kwaad is niet dood, het is nog steeds onder ons!

 4. Links Schreef:

  Het ziet er uit als een racist, het praat als een racist, het gedraagd zich als een racist, ra ra wat is het dan? Een PVVer welke studeerd voor nazi.

  Hahahaha 🙂

 5. Volgens mij is dit alleen het begin want Polen heeft de voorziterschap van de EU overgenomen en tevens beloofd dat ze tegen de nationalisten (racisten) zullen ingaan.

Reacties zijn gesloten.