Barry Madlener (PVV) heeft passie voor wat goed of fout gaat

‘‘We hebben dezelfde passie voor wat er goed en fout gaat’’

Ja, eindelijk! Waarom zijn er niet méér partijen die een passie voelen voor wat er goed en fout gaat? De kiezer wil namelijk dingen die GOED gaan, en GEEN dingen die FOUT gaan. Politici als Barry Madlener en Morten Messerschmidt hebben dit feilloos aangevoeld.

Hiermee is Madlener dan ook tegemoet gekomen aan Wilders’ eerdere probleem met samenwerking in het Europees parlement:

 PVV-leider Geert Wilders kondigde in 2009 pal voor de verkiezingen juist aan onafhankelijk te blijven (zie filmpje vanaf 10.35) en in Brussel een ‘onversneden geluid’ te laten horen. Toetreden tot een van de fracties zou volgens hem alleen maar ‘tot onduidelijkheid en onhelderheid’ leiden, was Wilders’ verklaring destijds.

Maar nu Madlener aan heeft gegeven samen met de Deense Volkspartij passioneel te zijn over wat er goed en fout gaat kan hier geen misverstand meer over bestaan. Madlener zal structureel VOOR de dingen die goed gaan stemmen en TEGEN de dingen die fout gaan. Hier is geen speld tussen te krijgen, en het is dan ook onbegrijpelijk dat nog steeds niet alle 754 zetels van het Europees Parlement naar de PVV gaan, in plaats van de 5 die ze er nu hebben.

Na afloop van het interview reed Morten Messerschmidt in zijn BMW naar huis, waarbij hij overigens nog lelijk afgesneden werd door een Triumph Spitfire, hetgeen hem onherroepelijk in de bruine, modderige berm deed belanden.

12 gedachten over “Barry Madlener (PVV) heeft passie voor wat goed of fout gaat”

 1. En dan te bedenken dat Madlener beweert dat hij rechts werd ingehaald door De Winter en Le Pen! Die laatste heeft nota bene verklaard dat Madlener extreem rechts rijdt zodat inhalen aan de linkerzijde de enige optie is. Laatst zag ik nog hoe hij verschillende malen tussen de hectmeterpaaltjes 33.9 en 45.5 bijna brokken maakte. Het zou beter zijn als hij de trein neemt want hij geeft te graag gas. Of in ieder geval een automaat of auto met chauffeur, net als Geert, want Barry rijdt met horten en stoten.

  PS speciaal voor de vliegtuigspotters is er nog een merk verstopt in de bovenstaande tekst, de eerste persoon met het juiste antwoord krijgt eeuwige roem en een nominatie voor de Mat Herben vliegtuigspotter van het jaar wisselbeker

 2. kaaskop Schreef:

  PS speciaal voor de vliegtuigspotters is er nog een merk verstopt in de bovenstaande tekst, de eerste persoon met het juiste antwoord krijgt eeuwige roem en een nominatie voor de Mat Herben vliegtuigspotter van het jaar wisselbeker

  Jaaaa, de Horten Ho-229

  Ik ben geen spotter en voor een beker met de naam Herben pas ik. Toch bedankt.

 3. Ook leuk is de passage in het dubbelinterview die gaat over gezamenlijk cafébezoek in Brussel. Die lui vervelen zich op onze kosten dood. Alcoholisme maakte al één slachtoffer in de PVV-EP fractie.

 4. “Barry Madlener (PVV) heeft passie voor wat goed of fout gaat – vooral met betrekking tot zijn dikke europarlementariër salaris?

 5. Die naam “Messerschmidt” komt me zo bekend voor, iets uit de oorlog? Of was het zo,n 3wiel auto?
  Weet iemand dat?

 6. mary Schreef:

  Die naam “Messerschmidt” komt me zo bekend voor, iets uit de oorlog? Of was het zo,n 3wiel auto?
  Weet iemand dat?

  allebei , een vliegtuig tijdens WO2 en een 3 wiel autotje , aanvankelijk gebouwd van vliegtuigonderdelen erna …

 7. mary Schreef:

  Die naam “Messerschmidt” komt me zo bekend voor, iets uit de oorlog? Of was het zo,n 3wiel auto?
  Weet iemand dat?

  En zegt Spitfire je ook iets? 👿

 8. om succesvolle googletochten naar andere Messerschmidts te bevorderen zou ik adviseren om de dt door tt te vervangen

  hoewel de lijst met opties bij Duitse auto’s vaak lang is, behoorde de installatie van machinegeweren niet tot de mogelijkheden bij de Kabinenroller

 9. Ik had ook even kunnen googlen maar zo laat in de nacht….niet meer zo helder. Ja ,Messerschmitt, veel herinneringen zijn terug.
  Deze zijn ook leuk
  http://www.oobject.com/bubble-cars/brutsch-mopetta/1999/

  http://www.oobject.com/bubble-cars/peel-trident/2007/

  #9 Nee spitfire zegt me niks, mijn buurmeisje had een vriendje met een rode Triumph, ik was ’n jaar of 14 zij twintig en ik maar dromen…van zo’n vriendje met sportcar, LOL

  http://youtu.be/ugo4whhfzXs

Reacties zijn gesloten.