Bah wordt deze ochtend gedeporteerd naar Mauretanië

De monsters van de Dienst Terreur en Verrek halen morgen een nieuwe stunt uit: iemand deporteren die al 61 dagen niets heeft gegeten. Meneer Bah wordt het volgende slachtoffer van het regime-Teeven.

Vanmiddag (woensdag) werd Bah’s beroep tegen zijn detentieplaatsing ongegrond verklaard. Volgens de rechter is het dus prima dat Bah meerdere malen in elkaar getimmerd is door G4S-bewakers in detentiecentrum Rotterdam. Mede dankzij de rechter kan de deportatie van de fysiek zeer verzwakte man – al ruim twee maanden zonder eten! – gewoon doorgaan, alsof het niks is.

Donderdag 18 juli om 07:15 uur wordt hij op KLM-vliegtuig KL1227 naar Parijs gezet, waarvandaan hij met Air France (AFR724) naar Nouakchott wordt gedeporteerd.
Verder lezen.

1 gedachte over “Bah wordt deze ochtend gedeporteerd naar Mauretanië”

 1. Ik ben er helemaal klaar mee met dit land.

  Ik lees werkelijk dingen ??!! Elke dag weer !!! ….. Het lijkt wel of er een parallelle wereld bestaat. Sociaal bewogenen zien hoe het werkelijk is. Althans daar geloof ik nog steeds in. En dan komen die fantasten uit een totaal ander universum reaguren. Ook wel rechts genoemd die hebben blijkbaar totaal andere dingen gezien dan ik.

  Ik las van de week dat het schijnt dat er inkomensafhankelijke zorg is ingevoerd. En vandaag las ik dat iemand zich afvroeg of de juiste VVDers aan de knoppen draaiden want er was geen rechts geluid binnen de partij.

  Ik begin krankzinnig te worden…..

  Morgen lees je weer dat bankiers het slachtoffer zijn van de onderkant van de samenleving omdat ze vanwege ontslag niet genoeg bijdragen aan de maatschappij. Terwijl hun ontslag via via terug te koppelen is aan mismanagement bij banken.

  En dit soort berichten over mensen die als grofvuil het land uitgeflikkerd worden.

  Er moet een parallel universium zijn…..

Reacties zijn gesloten.