Australische senator legt schuld aanslag bij moslims en slaat tiener

Er worden 49 mensen doodgeschoten in Christchurch te Nieuw-Zeeland, nog zo’n 50 meer gewond door een bezorgde burger met een automatisch wapen, en een of andere rechtse Australische engnek, senator Fraser Anning, meent dat dit uiteindelijk toch de schuld is van die moslims die maar de hele tijd overal blijven immigreren. Nadat die Australiërs zelf de oorspronkelijke bewoners van Australië volkomen onderworpen hebben. Een treffende parallel met Amerikaanse anti-immigratie hysterici.

Massamoordenaar Tarrant identificeert zichzelf vooral als zijnde Europees. Wat eigenlijk correct is; wij Europeanen moeten niet te hoog te paard willen zitten waar het racisme en genocide in overzeesche gebieden betreft. Het waren immers Europeanen die dat deden, nog voordat er Amerikanen of Australiërs in de huidige zin van het woord bestonden. Het is Europa dat een ongelooflijke hoeveelheid ellende over de wereld heeft uitgestort door haar industrieel en technisch overwicht in de 19e eeuw. Mensen zijn niet geëvolueerd in situaties waar ze absolute macht over andere mensen hadden, en het heeft dan ook tot rampen geleid waar dat wel het geval bleek.

Maar het was volkomen terecht dat dit stuk extreem-rechts vuil een ei tegen zijn lelijke hoofd geplet kreeg, waarna hij overigens niet aarzelde om de dappere tiener die dit feit volbracht eens even vol in het gezicht te treffen met diverse vuistslagen.