AT5 gaat strenger modereren

Reden:

Een fors deel van onze vaste reageerders vindt het nodig om bij ieder bericht over geweld, moord en doodslag zonder duidelijk aanwijsbare reden met de beschuldigende vinger naar een minderheidsgroepering te wijzen. Dit soort dom racisme sluiten we liever op voorhand uit. Komen we het toch tegen dan zullen we niet aarzelen je de mogelijkheid tot reageren (tijdelijk) te ontnemen. Je bent gewaarschuwd… (AT5)

2 gedachten over “AT5 gaat strenger modereren”

  1. Goezo!!
    Nu meteen die weggepeste pvv stemmers propaganda verhalen napluizen uitchecken buurtvragen uitvoeren met camera en iedereen ondervrgaen niet alleen de werkeloze buurvrouw met krulspelden met blaffendeherdershond op de achtergrond die met ochtendjas en slippers en sigaret in de mond voor de powned/rtl4/sbs6 camera zegt.. ja die allochtone he?

    Meteen bij iedere verdachte Telegraafbericht actie ondernemen en het verhaal/fabel/ uitzoeken in de buurt en alle betrokkenen en de hele straat intervieuwen en kijken of welke aangiftes en welke reden enzzz er zijn waren en door wie gedaan zouden zijn

Reacties zijn gesloten.